sovmorgon<3

Nu sitter ja här framför datorn och njuter av sovmorgonen. Men ja kom inte ihåg att vi hade de idag så ja vakna samma vanliga tid  kl6 :S Men då han ja ju sitta här. Idag så har vi gympa för första gången i 8an. De blir ändå kul, men ja vet inte va vi ska ha så ja har packat lite av varje ;)
Åsså idag när ja skulle at på mig mina tights så ser ja att dom inte har tagit bort den där larm grejen så de går ju int att ta på dom då! åhh. Å ja fattar inte varför inte larmet gick på H&M då när ja köpte domhelt mysko. Men ja får väl försöka slå sönder den där grejen eller nå, ja har ju kvar kvittot så ja kanske kan fara in me dom.

Men nu ska ja göra de sista inför skolan hejdå<3


idag då

Idg har ja varit på skolan som vanligt kan man börja säga nu, vi gick till 10 i 4 idag inte kul.
Vi fick också veta att vi har skolfoto nästa måndag och iår är ja me i elevrådet så då blir de ju ett foto me dom när vi ska klä ut oss till ett visst tema de blir kul :D
När ja kom hem så for ja gode direkt till träningen de gick faktiskt bra idag :D

Idag så har även våran hund izor gjort illa sig i benet, han fick en pinne in i de så han var tvungen att fara in och sy hos doktorn ;( så nu ligger han i köket med en tratt på huvudet. Och ludde bara skäller åt han :)
Men nu ska ja fortsätta se fångarna på fortet och sen gå och sova. hejdå <3
 
Ludde som är allderles galen när izor har tratt då ;)

Alvik

Hemma från en hel da i Alvik :)

Idag har ja då varit på läns i alvik, de gick väl sådär. Före lunch gick de väl inte så jättebra man typ bara halka omkring på plan, å allt gick som piss tycker ja men de gick nog ändå bättre än va ja tycker själv. Passet efter lunch gick då mycket bättre å då var de mycket finare väder <3
I september får man då veta om man gick vidare, men de är ju inte så stor chans men man kan ju alltid hoppas på de bästa!

Men nu ska ja i alla fall gå i duschen och snart i säng för de är ju skola imorgon.. Hörde också att sjulnäs har skolfoto på tisda och en annan skola har de imorgon så vi har de säkert snart också :)
Längtar ändå men inte för att vara me själv de är mest för att se alla andra (a)

Men nu ska ja gå hejdå <3

Bröllpsfotografen

Nu sitter ja och se bröllpsfotografen å vilar för imorgon. För imorgon blir de att fara på läns i Alvik :)
Hoppas de blir kul.
Ja längtar då skit mycket men ja är ändå skit nervös, men de är nog en bra blandning hoppas ja! :)




Men nu ska ja fortsätta att se bröllopsfotografen, så hejdå <3


midda :D

far till farmor nu på midda sen blire väl att tagga för imorgon.... :D

Igår kväll

Igår var ja ju då på grillkväll hos Malin de var grymt nice! De kom faktiskt många de trodde jag inte att de skulle göra :) Vi blev typ 25st eller nått sånt. De vi gjorde var typ att babbla på och mysa uti elden. De kom faktiskt förbi 3tjejer de var kul för de är int så gott om dom i sikfors :) Men kring 10-11 så for gode många för dom skulle fara och se utebio i älvsbyn, men några var kvar till typ 12 så de var trevligt :)
Ja vet som inte riktigt va ja ska skriva om kvällen men den var i alla fall skit kul men nalta kall :S

Så ni får nå bilder<3


Joel Macke Jim boman Danne Bobby åsså nån där bak :D

 Danne

 Johan Petter Simon

Hejdå <3

Grillkväll

Drar till Malin på Grillkväll, skriver imorgon eller ikväll :)

Hejdå<3

Skola

Skolan idag har väl varit gode bra ändå.. :)

 
Natta Malin Amina Frida Filippa Jag & Hadir<3

ork int blogga hejdå<3

Onsdahh

Idag har vi börjat me lektioner på skolan... Inte kul vill ha sommarlov igen men hoppas de här året går lika fort :) Men ja tror faktisk onsdagar kommer bli kul för vi har HK engelska idrott och elevens val, och då ska ja välja MUST :)
Idag på HK gjorde vi fruktsallad de var gott :) Så då kan ni få en bild på den goda salladen som ja och Malin gjorde :)

 FRUKTSALLAD
Malin- om ni kommer på nått smeknamn till hon kan ni komentera in de! :D

Efter skolan så for jag Jenny å Malim in till stan där var vi me Jonte och Simon, ja blev väl som en bekänt till jonte. Ja fick bära alla saker han köpte, en gång lyckades ja till och me glömma hans påse i en provhytt, men som tur var kom ja på de gode direkt :) Vi var typ på stan till halv 6.

När ja kom hem gick ja till Ante för mamma var där och då hade roddy farit, men han skulle då få stå hos hon som hämta han ett tag och dom skulle försöka hitta ett hem åt han, så han slipper avlivas. Så om nån vet nån som vill ha en travare som nu är ridhäst kan ni ju skriva de här <3

Hejdå<3

kväll..

Idag när ja for till Ella var Frida också där, de var skit kul. Vi typ flumma på och gick till fotbolls planen å kolla. Isk f95 hade match Munksund. Så vi kolla lite på doms uppvärming å vi kolla cokså på Ellas brorsas match. Men sen gick vi tillbak till Ella och hade vinbärs täbling eller vi kastade vinbär så högt vi kunde å fånga dom i munnen. :) Sen bytte vi i alla fall om å vi tog blandade sockar en rd och en svart de var lite kul :)

Sen efter träningen var vi och sa hejdå till Roddy han ska fara tillbaka till där han bor igentligen, och då måste han kanske avlivas mest troligt, de är inte alls kul :( Inte för att ja rider och så men de är ändå vårat djur :(
Men ja vet i alla fall att han har haft ett bra liv!

Roddy<3


Men nu ska ja sova, blir nog stan me några kompisar efter skolan imorgon :)
Godnatt<3


Tisda

Idag har vi haft klassens dag i Sikfors. De var gode skönt att slippa fara nånstans. Vi har inte gjort så mycket vi typ bara visa runt och satt å prata. Eller killarna prata väl inte så mkt, men vi tjejer satt å prata. Vi prata om anden i glaset, gud va läskigt de var, men ja vill göra de nån gång. Vi slutade klockan 1 idag riktigt slappt. Efter de for ja till malin och då  stanna malin och frida kvar. Så då var ja me dom ett tag men sen for ja hem för ja skulle äta. Och nu sitter ja här och ska snart fara på träning, så måst packa.
Eller föresten innan träningen ska ja vara me ella :)
 Isabelle Frida och Evelina
Men kanske skriver sen ikv om ja hinner.
Hejdå<3

Första skoldagen..

Hej!
 
Ja idag ahr de då varit skola, de känns som inte att vi har börjat än. Ja tycker de typ känns som att de ska vara lov igen nu. Å skolan den är så tom utan alla nior fasst man inte var me dom så mycket så saknar ja ändå dom..
De har ju också kommit massa nya 7or ja tycker de kryllar me dom.
I våran klass har de inte hänt så mycket igentligen nån har slutat och vi har fått en ny tjej i klassen som heter evelina, som ja hoppas ja börjar känna mer. De är no inte så svårt tror ja. :D Men de var i alla fall jättekul att träffa alla från klassen igen. 
Idag har vi som bara gått igenom schemat de är inte bra! vi typ går länge varje dag! elelr de gör typ alla på skolan inte kul :S
Imorgon så ska vi ha klassens dag och de blir här i Sikfors så skönt att inte behöva fara nånstans, så här kommer vi väl hitta på nå, hoppas vi slutar tidigt :)

Ikväll har ja och Malin varit på skifors skolan för dom börja sin skoldag på kvällen så vi var där och snodde oss en hamburgare och satt inne i skolan och prata om massa saker, de var riktigt mysikt å kul!



Nu ska ja i alla fall se FÅNGARNA PÅ FORTET ja kom ihåg när de var när ja var liten de var så grymt bra!
Så hoppas de är de nu också, hejdå<3


Lilla-Vm GULD!

Ja som rubriken lyder så ser ni Vi Vann Lila-Vm!  Ja är så himmla glad vi gick obesegrade genom hela cupen. Klara var jätteduktig i mål och alla andra spelare var jätte bra!

Men under helgen bodde vi i alla fall på militär grejset i ett hus, de var som lite skabbigt men ändå bra de var ju bara en natt så, och som tur var fick vi hänga våra blöta match kläder i ledaras rum så vi slapp sova me dom, de lukta inte gott alltså! I huset där vi bodde så bodde ett annat tjej lag och de var Kiruna. Men dom såg vi inte så mkt, me däremot peratade vi me några killar från Pajala och Pite tror ja de var.

Åsså en sak till ni kan anteckna om ni vill är att när vi spela mot älvsbyn så nicka ja ihop me en tjej och fick en bamse bula! den typ stack ut en cm... haha men den är typ borta helt nu :D

De var om helgen, hejdå :D

Några bilder måste ni få!



<3

justde imorgon är de skola...

Hejdå<3

Zac efron

Glömde skriva att ja såg 17again igår den var grymt bra, och han var GRYMT snygg!




           

Stan

Hej hej!
Imorse sklulle jag å kajsa hjälpa pappa att måla jaktkojan i byn så då gjorde i de. De blev väl fint hoppas ja, tror vi får lite lön sen. Efter vi hade målat där skulle vi till stan så då for vi hem och fixa oss.

När vi for till stan hämtade vi upp Jenny, sen när vi kom fram så shoppa i alla fall jag loss. De var skönt för ja behövde faktiskt lite nya saker och ja ÄLSKAR rea!! De är mkt roligare att handla saker där :D
T.ex på H&M vet ja int hur många olika plagg ja å jenny pröva för typ 30kr, de är så grymt kul, men ändå köpte vi typ inge av de. Men de gör ju inge ;) Jag å Jenny har också kommoit på att vi borde börja bli lite större så vi passar i 40-42 kläder för de är typ bara sånna som finns på rea bordet... :P:P 

Men ni ska få en bild på de ja köpte! 

Lite suddig men...
Kjol Gina - 99kr
T-shirt Carlings - 49kr rea<3
Tights Gina- 129kr
Kofta-Cubus-129kr
2linnen olika färger H&M - 30kr st. REA<3


När ja kom hem så har vi äti tacos de var gott å ja var väl gode kul i maten tror ja för mamma lyckades då börja gråta när ja skulle prata pitbornska, ja jag vet ju inte ens hur de stavas så? :D haha
Ja har också prövat skjuta lite på ballonger ja träffa faktiskt typ hela tiden missa bara en.


I stan hämta vi också gruppbilden från konfan :D
Å så klart tog han sista bilden då han sa att vi skulle skratta överdrivet.. men de blev bra ändå :D


Hejdå, Drar på lilla-Vm nu i helgen hejdå<3


Jenny fyllde år igår

Måste ju skriva att Jenny fyllde år igår, hon blev ju 15 basst byxmyndig å allt! :) hon är en riktigt sor flicka nu! :D




 "Jenny is a very verry sööt perssooon"

Fotboll<333

Hade match i jokkmokk igår kväll, de var grymt kul för de var så längesen ja spela. Vi vann me 5-0.
De var gode drygt att åkta dit för de tog typ 2 timmar, men de var ändå kul på nått sätt. Målen gjordes av Elin Sofie Frida ö Emelie Och Jag :D Det som var lite konstigt i doms lag de var att dom hade en kille i mål, och om dom inte hade haft de tror ja att vi skulle fått in nån mer, för han var ruskigt snabb :)
Nu vill ja fara till stan men hinner nog inte de :(
Hejdå<3

 Fotboll<3

Igår ^^

tjaotjoa, har nyss varit å gratta Jenny en snabbis<3ja orka inte blogga när ja kom hem igår för ja var för trött :S
Men igår var Jag och Malin i älvsbyn, vi skulle väl igentligen vara me Simon, malins kille så ni vet heheh. Så vi träffa Simon ute på byn å då var han me bobby å max, så vi var me dom 3. Vi typ bara vandra omkring på olika ställen sen kom jonte å några mer, å då skulle dom och åka bobb på vattnet en bit bort så då åkte vi i Simons epa dit. Men först skulle vi till danne och hämta nå å då körde niklas me moppen brevid å lyckades ramla, ni ska bara veta hur rädd ja blev :0 men sen for vi i alla fall ner till älven å dom åkte lite, men sen råka dom sänka bobben så då blev de inge mer åkning. Sen for vi ut på byn igen, sen for vi till bobby och såg en film de var mysigt en skräckis till å me, tur att de fanns många killar att gömma sig bakom men dom blev typ lika rädda xD Sen for i alla fall jag och malin hem. 





Nu har ja snart match har inte tränat på 2-3 veckor så får se hur de går:D

 


Bilder Från Konfan<3

Här kommer några bilder från konfan!<3


två fritidsledare, Magda och Robert
   Beachparty
 
vi kom 2a i den tävlingen
   Larice

vollyboll 
Vattenkrig me blöjor på

 
Ninni jenny jossan å jag<3    
Ninni å jag  
 Tobbe å markus

markus haha
vi var och bada på grönan en da!

ÄCKELDAGEN
Mikael S dricker spott :S
 
Träsktrollen
 Gordon vann :D

Saknar konfan som pip! längtar till återträffen :D

Hejdå<3

Hemma från konfan

Nu är ja hemma från konfan inte kul....
Konfan har varit tjockt nice vi har haft jätte kul i två veckor! Ja har lärt känna massor me nya kompisar, de är de bästa under lägret. under dagarna jar vi haft några 3små lektionspass, lekar, tävlingar sång, film å fritid.
En dag hade vi äckeldag inte frärst. Vi hade också talangjakt å vatten krig me blöjor på och vi gjorde massa mer.
Ja vet inte riktigt va ja mer ska berätta om konfan vi har bada på olika ställen ;)
Idag hade vi som själva konfirmationen de gick gode bra bara att ja faila på texten ja å filippa skulle sjunga :( Vi hade gjort ett dansdrama ja var me i pckså de var skit kul och bra :D
När ja kom hem så hade mamma och pappa fixat inne i garaget så vi bjöd hem folk dit, de var faktiskt fint :) Ja fick också massa FINA presenter!
Nu har ja nyss packat upp och de känns som att ja håller på att blir sjuk inte bra :( ha rju redan missa 2veckor me fotbollsträning.
Men ja lägger upp bilder imorgon orkar inte nu:)
Hejdå<3

dator

vi har de bara bäst hejd¨:D

RSS 2.0