see you later!

Nu blir det att fara till piteå igen.. ;) och nu blir det att se fotboll, Piteå damer spelar ju! dom borde faktiskt vinna tycker jag. :)
Sen blir det träning på Sandön, grymt kul!

vet it hur det ser ut där men, haha!

Puss, ni vet väl att jag gäst bloggar åt - http://kameraogonblicket.blogg.se/

Igår var då helt nice!

Igår var då helt NICE!

For in till PDOL typ kring halv8, när vi kom dit så gick vi väl runt prata me olika folk och bara snurra runt! Sen så sjöng då Veronica Maggio så då var vi då nästan längst fram mitt i smeten, men vi var bara där några låtar för där gick det verkligen inte att stå still, haha! När vi hade tagit oss ut därifrån så tappade vi bort varann, men jag och Malin å jenny hitta gode fort sara. Men Malin var gone, Men hon var me killarna så.
Så vi fortsatte att gå runt lite å sen träffa vi dom men då gick jag sara och jenny iväg för dom andra skulle typ gå ut från området..

Så jag sara och Jenny såg The Ark och det var sjukt kuul, typ dansade loss med tobba och linus. Vakterna är tråkiga ibland visst linus?? jaja skit i de :)
Efter The ark så återstod bara alla karuseller, så då gick Sara till Storm och dom andra och jag och jenny åkte karuseller! :D

SJUKT KUUL!

fick också två små fina gossedjur eller gossehjärtan ♥

Men nu ska jag gå och försöka vakna till lite mer, puss!

ses

far till PDOL på ett tag, så nu äre bara att bestämma kläder.
snygga bilder från mig och kajsa!
Puss ;*

Ny duschad

har nyss kommit till farmor och farfar. Har varit inne i stan och sett talang jakten! Så sjukt många fina röster det finns. :) blir avis.. :D
Jag har i alla fall duschat nu, så man är ren inför kvällen! känns riktigt härligt :)

Hos Mäklarn


sitter nu hos mäklarn. alltså malin hedman :)

Munksund

Sitter i Munksund nu med malin hos hennes farmor och farfar, har varit i stan hela dan shoppa en huvtröja till mig å en present till ralle :) Men den lär han inte få på ett tag. På stan har jag då varit med Malin Jenny Andersson och Leonard och sen kom Jesper ett tag.
Leonard var då så snäll och bjöd på några åk i karusellerna, så då åkte vi! grymt kul, taggar imorgon kväll alltså. :D


Nu vet jag inte vad som händer det återstår att se, men kommer säkert blogga när jag kommer hem ;)

pusspuss

dålig mobil

har en dålig mobil, så om ja är osocial på sms så är det därför!



men nu kommer malin, puss!

smsa/ring om ni vill nå

nu far jag i alla fall in till stan, Mailin kommer och hämtar mig åsså far vi till munksund. Sen blir det att fara till stan! :)



Puss!

pussnatt

klockaN börjar närma sig 11 och jag och syrran ska se film :) mysigt, får se om ja hinner blogga på morgonen imorgon annars får ja se när det blir ;)

Hoppas ni tål me lite dålig uppdatering :)


äter en apelsin nu. bara så ni vet :)

grattis morfar

Sitter just nu hos mormor och morfar, har nyss ätit sjukt godmat! Gunilla och Bernt är också här för morfar fyller faktiskt år. Så grattis till han ♥

Idag har jag varit i Stan, har lämnat in min mobil på lagning så har inte kvar alla nummer o.s.v Jag har också beställt ett par glasögon, åsså har ja fixat mitt ID-kort och sånt :) Härligt!
Vi var ju också kring alla PDOL saker så nu vet ja en tröja ja ska köpa åsså har jag hunnit åkaen karusell med syrran, så sjukt kul! taggar verkligen imorgon kväll! :)

men nu ska jag gå och vara social, puss :)

förra PDOL :)

Natti

Var hos Malin ikväll vi såg shrek och var uti datorn, vet då inte hur man stavar shrek.. men hoppas det var så :) haha.

Nu är jag i alla fall hemma och ska snart sova, har fixat Sanaz design lite å det tjorva en hel del. :) Men nu är det klart. Blir så att jag ska gästblogga åt henne också :) Kuligt!

imorgon blir det att vakna tidigt och sen fara in till stan, måste fixa en hel del. Åsså äta å gott på PDOL taggar! :D


natti, pusspuss! ♥


välkommen in

Sitter just nu och försöker lära mig nå texter till PDOL! De ska bli grymt kul, att se Veronica Maggio och jag tror att de kommer bli as mycket folk! :D


Vad händer ikväll?

Nu ska vi snart äta midda, ska bli sjukt gott. Idag har ja då inte gjort så mycket speciellt bara varit ner på affärn ett tag och slappat hemma :)

Ikväll vill jag in till stan för det är ju gratis ikväll på PDOL, fasst de är väl int så mycket folk där men ändå. Bara för att göra nå kul, men de slutar säkert med att man hamnar nere i sikan igen ;) men vi får se :)


ska smsa denna brud och fråga vad hon ska göra ikväll :)

puss!

Ella Sjömark

Igår kväll var jag då på överasknings´/ hejdå fest för Ella. För hon flyttar ju snart till Afrika.. så efter träningen for jag till Jessan åsså fixa vi oss där sen for vi till en gård och bara vänta in ella. När hon kom dit så åt vi tårta, lekte lekar, såg på ett bildspel å hörde en jättefin dikt av Klara!






Dåliga bilder men..

kanske kommer mer sen :)

puss

Vet ni!?

Jag får träna idag, jag har seriöst inte rört mig nå den här månaden så hemskt! jag kan inte fatta de, varför ska de finnas nå som heter sjuk?

Idag ska jag i alla fall på träningen och den börjar 4 så det är gode snart. Så det blir att byta om och kanske äta lite innan ja far, blogggar när ja kommer hem. Puss! :)


hahah

frida och malin gråter :D hahaa.. nä nu skojar ja inte ska jag skratta :) men jag har i alla fall nyss fått massage av Frida och de var jätteskönt, så ni vet!


Hos frida

just nu sitter jag i Fridas säng, vi har just varit på stan. Hittade en sjukt snygg jacka ni får bild på den sen!
Sen iväll blir det att fara och äta med dom här girlsen, på nån pizzeria. :)

Vet inte riktigt vad som händer sen, så ni får höra sen. Ska sova här också. Puss!



Min FRIDIS <3333

Nytt inlägg

Nu blir det att skriva ett nytt inlägg men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Mormor och morfar är här nu och vi har nyss fikat lite grann. :)

Ikväll blir det bara att ta det lungt och sitta hemma å se Tv. Det blir härligt!


Jag vill ha

Jacka Beige
Lindex: 399:-
Jeans Blå
Jeans från Lindex
399:-
Ring Metall
Ring Lindex 99:-



































shorts H&M 99:-



































Bikini H&M 69:-

åsså vill jag ha mycket mer..

städat

Vaknade klockan 11idag och efter det har jag bara ängnat tiden till att städa mitt skrivbord + att plocka bort kläderna i mitt rum. Måste egentligen städa mer, typ dammsuga och sånt men jag känner verkligen inte taggen så det får vänta ett tag. :)

Men nu blippar det på FACEBOOK, puss! :*


Norge

Grönklädde Thorbjørn Vereide överlevde 90 minuters mardröm på Utøya. Nu befinner han sig i säkerhet på Sundvollen med de flera av de andra överlevande.
http://www.aftonbladet.se/

Ja dom flesta har väl hört vad som har hänt i norge och det är sjukt. Har sett det på tv idag och det är så sjukt jag förstår inte. Hur kan man skjuta över 80 ungdomar och spränga en bomb mitt i en huvudstad.
Som jag har fattat det så handlar det om en hel del politik, varför får man inte tro på det man vill och brinna för det man brinner för. Jag förstår inte dom omogna personerna som inte tycker att andra får tycka som man själv vill..

Nu hoppas jag verkligen att dom löser det där borta och jag tänder gärna ett ljus här på bloggen för att visa att jag verkligen bryr mig och att jag tänker på dom som har mist sina vänner och familje medlemmar.
Tänk om det hade hänt här där jag bor..


En länk



Här kommer en länk till en härlig blogg, kolla gärna på den! :) http://emiliacarlssonaspelin.blogg.se/

Stan

Idag har jag varit på stan med Jenny och hennes syrror, men det var väl ja och Jenny gick väl me varann :) Köpte ingenting på stan förutom en macka på subland.

Men nu är jag trött så tror att det blir att spendera lite tid framför tv:n nu. ;)


RUBRIK!

Hahah jaa. jag ska blogga nu. Har varit dålig på att blogga men har inte haft någon dator.:)

Igår kväll var vi då på Kolken, och det var en väldigt trevlig kväll vi grilla, byggde kojor i skogen, (haha) prata, och bara myste på. Sen så bestämmde vi oss att fara in till byn, så då fick Marvin ro. Och det var typ kvällens höjdpunkt! Han kunde ju inte ens ro, vi skulle korsa över älven och det tog typ hur lång tid som helst och det var askul. Tack marvin för det, och på den resan så blev vi också dränkta med sjögräs av GB och annat folk-.-

Men när vi kom till byn så bestämmde vi oss för att fara till Jenny och där gjorde vi massage och sånt åsså sov Jag, Malin, Jenny, Sager, Petter och Marvin över!

IDAG så har vi då varit på PHB och efter det kom Malin, Malin och Frida hit, och dom for nyss.

Men nu så kom Jenny genom dörren så det blir att va me hon igen, haha.

PUSS!!

Grynnan

Idag vaknade jag och Jenny här hos mig åsså åt vi och såg Top Model och Alice vann.. Inte kul hejade då inte på henne, men grattis till hon då. Sen väntade vi på mamma så hon kunde skjutsa ner oss till Sikfors och då for vi till grynnan och dit kom även Malin, GB, Marvin, Joel, Petter och Anton. Killarna bada och vi kolla på ;) Inte helt fel..

Sen så for alla hem till sig och åt midda kring 6 och nu är klockan 19.00 så det betyder att det är en timme tills vi ska träffas igen men då blir det på Kolken och då består nog kvällen av grillning och bara mysa på med mysigt folk :)

bild sen igår :)






Fina bilder ja vet.. :) Tar säkert bilder ikväll också!

har i alla fall nyss varit ut och cyklat med min hund och han har då ingen kondis alls så nu ligger han och dum andas och försöker sova igen. Så nu blir det fix sen KOLKEN :D tagga!

pusspuss! ♥

Tack!

Måste faktiskt få säga tack till alla som kommenterar så fina saker till mig. Om bloggen och om att ni tycker jag sjunger bra.

Jag blir faktiskt jättejätteglad! Kommentaren jag fick nu var så här : 

Snälla sök till idol eller nåt! du äger :)

svar på de då, nä det vill jag nog inte åsså är det nog sista året på Idol i år. Men om jag vill sen så finns det säkert nån annan sång tävling. Men vi får se, men det skulle faktiskt vara sjukt kul att vara artist men det känns svårt att bli. Och jag har då inget självförtroende heller..

Men tack så jättemycket! Jag blir super glad av alla kommentarer! :)


slumpis!


Norska killar

Sitter och skriver med några söta killar från norge nu. Blev inte så mycket film maraton för mig och Jenny.  De blev mer chatt! :)

Men nu ska jag ge dom den här länken åsså ska dom få försöka läsa svenska och få veta att dom är väldigt SÖTA!




puss

Soligt

Nu är jag då inne hos Jenny och vi har varit ute i Solen hela dagen, så grymt härligt!
Bilder och sånt kommer sen, för jag orkar verkligen inte blogga nu. Det enda viktiga ni bör veta är att Jenny har bränt sig på fingret när vi var ute och körde moppe. För blond som hon är så skulle hon då ta på avgasröret och det var ju as varmt! blondblondblond....
Pusspuss!

picknick

Blir världens mys idag, ska med Malin och Jenny på picknick. De blir så att jag och malin samlas vid färgstället klockan 1 och då hämtar jenny oss där med båten. :) sen blir det att prata och fika där, bloggar och stoppar in bilder när jag kommer hem men nu ska jag fixa allt.



Puss // I ♥

you have to visit

www.jennystenvall.blogg.se

23.23

Har precis kommit hem från Jenny, så nu blir det att göra sig klar för att gå och lägga sig. Känns grymt skönt att få lägga sig i en skön säng till en bra wallander.



Lite bilder från dagen / kvällen då :)
Puss

Bakning

Nu blir det bakning med Jenny, och sen ska vi se Allsång på skansen och sen blir det morden i midsommer. Jättemysigt!
Jag tycker faktiskt att min kväll blir ganska så lyckad! Vi har också pratat om våran resa när jag går ut gymnasiet längtar, men det betyder ju att man måste spara en massa pengar.. Jobbigt men det kommer gå bra tror ja.
Nu väntar Citronpaj och Tv:n
Puss// ida och Jenny ♥

fest i hela huset

kanske inte men är i alla fall hos Jenny nu och hon rullar omkring i en rullstol :) Vi har i alla fall suttit ute och spelat memory åsså har vi kollat på olika trailers. Då vet ni det.
Nu vet ja inte vad vi ska göra nu, men det får vi väl se.
Puss! :)

Tisdag

Idag är det tisda och jag har ingen feber jippi :D Jag börjar att bli frisk kan inte bli så mycket bättre. Snart blir det att hoppa i duschen och sen göra lite nytta i huset. Sen får jag se vad som händer.

Hoppas ni får en riktigt bra dag, fråga gärna nå i fråge lådan. Det gör ingenting om ni vill vara anonyma men det är helt klart roligast om ni skriver erat namn.


Hittade en gammalbild så det får bli morgonens slumpis.. ♥
Puss ;*

TÄVLING

Är med i en tävling hos www.vadfanskajagheta.se där man kan vinna ett valfritt märkes-plagg. Det är en väldigt bra tävling inte svår att vara med i alls och väldigt fina priser. Klicka gärna in på hennes blogg åsså anmäler ni er!
Tänk ni kan ju faktiskt vinna något sjukt snyggt!



Så då gör ni som jag säger klicka på länken och anmäl dig precis som jag har gjort
http://vadfanskajagheta.se/2011/july/tavling-juli-vill-valfritt-markesplagg.html 

Pusshejs 


Godnatt visa






Ganska så snygg, men nu ska jag gå och sova och drömma om hajn. Godnatt! // I ♥

Gothia Cup invigning

Just nu sitter jag och ser Gothia cup invigningen på TV. Den går på viasat Fotboll för er som vill se den. Man känner sig verkligen ledsen över att man inte är där. :( åh.. Vill vara där så sjukt mycket. Hoppas verkligen jag får vara där nån gång i mitt liv i alla fall. ¨:)

invigningen har bara börjat bra, så nu ska jag fortsätta att se den.

Puss // Ida ♥

shoppat

idag så har jag då varit en snabbis på stan fick faktiskt me mig lite saker hem också!


plattång - elkedjan 299:-
nedsatt från 499:-

Halsband - Glitter 50:-
nedsatt från 199:-


Halsband - Glitter 25:-
nedsatt från 99:-

Ring - Glitter 25:-
nedsatt från 59:-

Smyckeskrin - Sivs ur och guld, 278:-
Men där hade jag presentkort på 300:-

Så man kan som säga att jag har fyndat lite på rea idag.

puss// I ♥

Nu är den...

Nu är den borta.. Våran fina bya stuga brann upp idag, det var helt planerat så det gick bara bra. Det hade rasat eller något sånt där under så det var därför vi var tvungna att bränna ner den.

Birgit ringde klockan 9 i morse och sa att brandkåren redan hade kommit så då for vi dit och där var det lite folk och så, så vi såg när den brann ner och sen for vi hem och åt frukost.




Där har ni några bilder och nu kommer en film :)



haha ni måste höra på tp 10 sek eller nå sånt, låter som om ja är en bebis eller nå..

Men nu blir det fix/Stan  puss// I ♥

åsså en länkning: http://jsawurdiic.blogg.se/ tryck där så kommer ni till en jättefin blogg!

toppen!

Dopet var jättefint och vädret var också toppen, Tova grät ingenting kan det bli nå mer än toppen?
Vi var i alla fall hemma hos dom och döpte lilla tova där. Jag och Kajsa sjöng 2 låtar och det gick väl ganska bra, trots min hosta :) Så vi ser allt som hände idag mycket possitivt!
Bilder och sånt får ni sen nån gång, men nu kan ni få en bild på tova.
nu är jag i alla fall hos farmor och farfar, så puss// I♥

dop

far på dop nu, puss// I ♥

läsarna?

Är ni typ i Gothia nu eller? nu härmar jag typ emelie med det här men det är så för mig också statistiken har sjunkit idag. Det måste ju nästan vara för att det är gothia, eller så blev bloggen bara dålig för nån dag :)

Har nyss varit ut på bron och övat inför imorgon för då blir det att sjunga på Tovas dop. Med min förkylning och allt, lite irriterande. Men det lär nog funka i alla fall, hoppas jag. 

Idag så har jag och Kajsa varit till bya-stugan den är alldeles trasig och tömnd för på månda eller tisda så ska den eldas upp. R.I.P <3



sista gången man ser den då.. :(

puss// I ♥

fotboll

Har faktiskt börjar sakna fotbollen nu har ju haft ledigt i 2 veckor och träningarna börjar om på månda. Just nu känns det då inte som att jag kommer träna då men vi får se :) hoppashoppas..

Nu blir det i alla fall att se brons matchen mellan Sverige och Frankrike :)

Puss


Kan skriva vad jag har gjort idag sen :*

Godmorgon

vaknade för någon timma sen så har hunnit kolla på tv litegrann. Har också nyss varit ut till mina söta små djur och gett dom mat. Sen blir det att hitta på nå hoppas ja, ska kolla febern och hoppas på det bästa!

puss// I ♥

Bröderna Karlsson

Blir att se den filmen nu.. De känns också som att jag vill ta en blogg paus just nu för jag har ändå int nå å blogga om när jag är sjuk-.- sitter ju bara hemma, men om bara febern far bort så ska ja faktiskt göra nå!

Me ja är samtidigt gode så beroende av min blogg så det lär nog inte gå att ta en paus.

Puss // I ♥

fuskigt

åsså just nu far typ alla till Göteborg, ja vill också dit.. alla pitelag far seriöst. Men inte vi, så himla orättstvist.. :(

nu låter ja då som nån klagtjej, men det är faktiskt tråkigt att vi inte ska dit, men vi får hoppas att det blir nån annan turnering nästa år eller att vi far till Gothia :)


Puss/ I ♥

Visste du att



Jag har glasögon
Jag lyssnar på karlsson på taket innan jag somnar
Jag har sjukt bra vänner!
Jag blir lätt avundsjuk på folk
Att jag är LÅNG?
Jag ofta känner mig dum?
Att jag ÄLSKAR Wallander?


Visste ni de allt de?
då känner ni mig ganska bra ♥


Top Model Australia

hejsan nu har jag nyss sett reprisen på Top model Australia, grymt bra program :)
Idag så har ja då feber igen.. inte kul, den ligger över 38 igen-.-

Där har vi då dom.
Men nu är det bara 4kvar, riktigt spännande..

Men nu ska jag gå och dammsuga mitt rum och sen ska nog jag och kajsa fixa oss lite och pröva alla glasögon!

puss// ida ♥


Grattis

Då kan man ju säga Grattis till min farmor som fyller år idag! Hoppas du får en bra dag. Puss och Kram ♥



// ida


glasögon provning

Efter vi hade varit i stan så for jag förbi och träffade Amina, hon far ju bort till Gothia på lördag och sen far hon toll Tunisien-.- Så hinner inte träffa hon nå mer under lovet. Inte kul kommer sakna dig.. :( ♥
Sen så for jag till Malin å där var andersson, och efter ett tag kom Sara och Storm dit. Visade också mina bågar jag har tagit hem så nu sitter jag och visar dom för familjen och pappa bara skrattar. Haha :)

Men ska gå ni kanske får bilder på dom imorgon, puss!


11 dar kvar

tills man får lönen, längtar!



Vill verkligen köpa en ny mobil nu.. Så får se hur det blir. Vet inte varför ja blogga om det här men har inte så mkt att göra, så det blir att fixa sig nu.

Puss //ida ♥

vad händer idag?

Det är frågan, idag ska jag faktiskt göra nå det är säkert! Ja skiter i om jag är sjuk..
Det enda jag vet är att klockan 5 ska jag kolla synen åsså ska vi typ fixa ett bankkort till mig :) Det kanske händer att man köper nå annat på stan när man ändå är där, får se.

Sen vill jag i alla fall vara med nå kompisar, får se hur det blir.

Bloggar mer sen!

har glömt att lägga upp den här bilden så nu kommer den

här har vi då en av mina fina kompisar!=)

Puss// ida ♥

päronsplitt

sitter hos farmor och farfar nu å farmor kom just hem med glass, inte fel alls ;)
här så sitter vi då och ser fotboll å käkar glass, ha de bra puss // ida♥

Sunderbyn

Nån kanske vill veta hur det gick i Sunderbyn. Det gick bara bra, det var ingen fara alls bara nå virus. Vem hade rätt jo jag!

men jaja vi fick oss i alla fall oss en liten resa dit och när vi var där så stannade vi och fika och sen åkte vi färja över älven. Det var faktiskt första gången jag åkte så det var riktigt kul :) Jag tog faktiskt lite bilder så ni får dom nu.


Daimtårta ♥




Det var också första gången jag var i på Sunderbyns sjukhus, har bara varit in på akut mottagningen innan.

Nu vet jag inte vad som händer, har precis anmält Malin till moppekursen så då blir det att gå de me henne sen. häligt!

puss ♥

Svar

Fråga: Från sanaz, är det en systemkamera i så fall hur mkt.

Svar: Jo jag har en Systemkamera, som heter Canon eos 450d + ett teleobjektiv. Objektivet fick jag i julas och kameran har jag haft i två år. Om man köper de så får man då kameran, objektivet, laddare, instruktions böcker, en dosa som man kan använda vid självutlösning. Åsså kanske det är något mer kommer inte riktigt på just nu.

Men allt de får man för ca 5000:-



Har ni några frågor är det bara att höra av er på 073-0554566


Morden i midsummer

blir att häcka framför TV:n nu. Sen blir det nog att sova skulle jag tro.
Håller också på att fundera ut ett pris på min kamera, har tänkt sälja.. känns både bra och dåligt :( Men vill ändå ha en liten sak istället för den där stora :)

Gnatt♥

Hos mormor och morfar

Sitter nu hos mormor och morfar, håller på att fixa nå låt texter å sånt tills på söndag :) För då blir det dop till lilla Tova :)

Idag så har jag då varit på stan, å då köte jag ett par byxor från Cubus för 199:- men då var det ju 50% på dom så det blev lite biliggare. Inte helt fel.
Sen var jag då hos doktorn, så jag har fått penicilin och en tid i Sunderbyn imorgon. Så det blir en resa dit-.- dom trodde att jag kanske var påväg att få en halsböld på höger sida och om man har en sån så måste man sticka hål i själva böldenpå något sätt, och det låter verkligen inte mysigt  :( så jag hoppas att jag inte har det..


Där har ni byxorna jag har köpt i alla fall, lite dålig bild men det får duga :)

Nu blir det nog att hjälpa mormor med något inne medans kajsa är ute och hjälper till.

Let´s start the sommarjobb!

puss :)

Glöm inte!

Att fråga frågor i frågelådan! :)


feber

asså nu är ja sjukt less min feber.. har haft feber i en vecka nu, ska det aldrig sluta?? Blir att fara till vårdcentralen på ett tag och kolla om det är nå konstigt i min kropp -.- Känns som att hela sommarlovet rinner förbi. :( 

Saknar också min Malin Jonsson har inte varit me henne på as länge nu :( ♥ 

Men nu blir det lite fix och sen blir det att fara till stan och sen vårdcentralen.. 

fredags mys

filmen i repris.. just nu håller jag, kajsa och jenny på att göra om den filmen. Hoppas den blir mycket bättre nu. förra gången blev det en sån fail. haha!

Jag är i alla fall sjuk än också och imorgon ska jag till vårdcentralen -.-





puss


Premiär dopp i

Idag efter jag hade sett fotbollen klart så for jag ner till sikfors och var med Jenny, Sara och Storm. Då bestämmde vi oss för att se på Sofia Jannok när hon sjöng vid kraftverket. Orkade verkligen inte betala över 200 spänn för det ;) Så vi tog oss in på vårat flirtiga sätt.
Sen så for vi till Sara och inte gjorde så mycket å sen for jag och Jenny till henne och åt och sen badade vi i älven. Sjukt kul, för man kan som hoppa från nå sanddyner! inte helt fel ;)
Nu blir det i alla fall att sova hos jenny så vi får väl se vad som händer nu. Puss!

tack!

tack så hhimla mycket elin som har fixat min header och nu står det helt rätt på den också. Jag tycker då att den blev sjukt snygg :)

Så om ni vill ha en lika snygg header som ja fick så kan ni ju gå in till henne och fråga om en. ;)

www.elaijjn.blogg.se 


nu blire nog att fika lite sen se Sverige - Australien
 


Samsung galaxy ace

Är sugen på att köpa en ny mobil av pengarna man har tjänat på sommar jobbet. Men vet inte hur det blir med det än. :)



Tycker att den verkar ganska bra till ett bra pris! :)

söndag

Vaknade tidigt idag igen, jobbigt. Men jag kan typ inte sova så då är det väl lika bra att vara vaken. Blir att byta däck på epan idag och övningsköra lite tror jag. Som ni ser så är headern ändrad, men ska be om en litet fix till. Annars var den grymt snygg, snäll tjej som ställer upp för mig också :)

puss!

underbara

Vaknade kring 7 imorse ute i tältet av att det började regna och åska. Så då gick jag in åsså somna jag i min säng igen & då sprang bara tiden iväg.. Så då vaknade jag 10 i 12 :) Så då vare bara att försöka få tag på ralle och emil och fara till älvsbyn.

Klockan 2 så hade Malin och pippi dans uppvisning så då såg jag och Ralle den, sen for vi hem åsså kom Emil dit. Då åt vi midda och sen så for vi till pålträsk och bada och åkte båt. Riktigt kuligt ♥





åsså fick ju jag köra båt också, för emil och ralle hoppa bara ner i farten så ja bara nej! åsså fick ja springa och styra och hämta upp dom :)
Dom här personerna är då underbara, puss :*

kort fixande



Det där var i alla fall vad vi köpte till kortet, så nu blir det att gå och försöka börja på de :)

så ha en bra kväll allihopa, pusspuss! :*


helg

Nu är det äntligen helg, och jag är fortfarande lite sjuk med det funkade ändå bra på jobbet. Efter jobbet for jag hem och duscha sen åkte vi in till stan och köpte lite smågrejs.

Nu väntar snart grillat åsså ska jag lägga mig ner så jag inte får nack spärr.. puss! ♥

på stan så köpte jag grejer till ett kort, som ska bli till TOVAS dop :)

Lilla grand hotell

håller just nu på att kolla på hotell, syrran ska ha en fotobolls cup i kalix i slutet av sommarn. Så då tänkte jag att man kanske kan hyra in sig på ett hotell. Det skulle inte vara helt fel!

Men får se hur det blir med det, vet inte ens om det finns lediga rum.

Imorgon blir det jobb för min del, så det betyder tidig kväll. Hoppas ni får det bra resten av kvällen. Puss :)


bikini in my ♥

Vet inte hur mycket jag älskar bikinis, det är det bästa som finns. Jag är alldeles beroende av dom. :) kan som int beskriva men dom som känner mig vet säkert vad jag menar.

hittade i alla fall den här bikinin på www.nelly.com fasst den fanns dock inte i min storlek :(


Här har jag ett litet tips också om du vill ha mer läsare till din blogg, tryck HÄR 



hungrig

Sitter just nu här uti datorn och känner hur min mage börjar kurra men det är inte länge tills mamma kommer hem med nå nudlar hon har köpt till mig! Dagens lunch de då :)
Idag känner jag mig väldigt feberfri, men då när jag tog feber då visade det sig att jag hade 38grader lika fullt.. Arg blev ja då..


puss//ida ♥


prövar bara lite

how to make animated gif
How to make animated gif

2timmar

Om två timamr så börjar SVERIGE mot USA på tv. så då blir det att se de!

Blev just medlem på www.gratismakeup.se fattar inte riktigt hur man gör än, men det är bara att göra en sån du också! :)


Puss// ida

sick

hade ont i huvudet igår och det fortsatte än idag men nu har ja också feber.. inte bra, man känner verkligen att man missar 600 spänn på jobbet-.- åsså hade moa en massa saker att säga, så ja hoppas att ja är frisk imorgon. :)

Jenny har också kommit hem från göteborg nu så det blir väl att vara me hon snart nån dag! har typ inte varit me henne nå under lovet... :(

men nu ska ja gå och göra nå strips, puss //  ida :) <3

ont i huvet





har haft ont i huvet hela dan idag-.- inte kul alls.. jobbet har bara varit drygt!

Men man blir i alla fall lite gladare när man ser hajn! :)

puss!

måndag

Pratade gode nyss i telefon me Malinjonsson, Filippagould, Emilbergdahl och Rallejohansson. Dom hängde på storgatan. :) eh va ska ja säga ja ska gå och se lotta på liseberg nu och sen ska jag nog sova. För imorgon är det jobb igen..

blir att smsa nu.. pusS!

hihi

Vad har du för TV-kanaler?
typ alla.. ;)
Har du åkt moped någon gång?
Så klart!
Har du busringt någon gång?
haha nä (A)
Har du fått felparkeringsböter?
Nej

Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
haha nej. vet it.. de borde vara gode så läskigt.. ;)
Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
kanarie öarna :)

Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
vet it, ska sätta mig och se en nu. Den kanske är bra! :)
Chips eller popcorn?
sprollar

Vilken färg på läppstift använder du?
Hatar läppstift
Apelsin- eller äppeljuice?
APELSINJUICE!
Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Familjen, pasta me oxfile

När röstade du senast?
vet it ;)
När åt du en hemodlad tomat sist?
nått år sen
Har du vunnit en prispokal någon gång?
yes! IDAG me LAGET ♥
Klarar du att tanka själv?
har aldrig gjort de.. haha
Har du beställt något från exempelvis TV-shop?

Pepsi eller Coca Cola?

FANTA :D
Vad var det senaste du handlade?
godis :D

Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
´kasnke..

Kan man vara vän med sitt ex?
ja!

Hade du mycket hår som liten bebis?

int mins ja de

Vad har du i din väska?
en massa skit!
Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Eh, startar radion :)
Vad är du tacksam för idag?
JA! :D 3a i summer games skadar inte :D

3a

Blev trea i Summer games!  Riktigt bra faktiskt. Vi förlorade tyvärr på straffar i semifinal mot USA men annars så var vi obesegrade under hela cupen :) Målskillnaden såg också riktigt bra ut.

Det var i alla fall U.S.A som vann hela allt och finland kom 2a och vi kom 3a. Alltså var vi de bästa svenska laget :) happi!

Men nu ska ja se en film och flåda! Bra spelat alla ♥



PUSS :)

Kvarts-final

nu.. :D

0-0

blev en mållös match idag, då blire 8dels final klockan 7 mot SAIK. Jag avlider typ om vi förlorar, men det ska vi inte göra. puss :*

andra dagen på PSG

Igår så flöt då bara matcherna på bra, vann första me 5-0 och andra me 11-0 riktigt kuligt. haha :) men idag blir det nog mycket svårare så det är bara att tagga upp.

Ni ska också få en väldigt fin bild på vårat lag som vi tog igår, puss!

PSG

sitter just nu hos farmor, har ny duscha efter en vinst mot norge. Grymt skönt. Nästa match är klockan 19 på noliaAB.  Då vet ni de, hejs :D

RSS 2.0