19.55

TjaoTjao
Idag har de varit jättevarmt ute. Dagen började med att städa till hönsen de var ett bra tag sen, när vi skulle flytta ut hönsen i utegården så lyckades en smita. Vi hitta den aldrig i de höga gräset bakom stallet så vi började städa och sen for jag och Kajsa och badade i arnemark me Jenny Tiff Johan och Philip. De var kul! Sen for vi hem och sökte efter hönan och tillslut hittade en nöjd hund izor den så vi kunde he in den i buren.
Efter allt hönsletande städade jag mitt rum och lite av huset. För snart kommer Mailin hit och imrogn kommer några från klassen de ska blir grymt kul! Har även match imorgon så de är bara att tagga till de! :D
Hejdå<3

Malin och Jag <3

Match

Idag var jag och frida ö inlånade till Infjärdens damer div 3. De var grymt kul men ja var också grymt nervös innan, men de släppte när ja fick komma in. Även fasst ja var ganska nöjd me min insatts så blev de 4-4 mot Öjebyn. Men ja tyckte att vi hade mer spel. Nu ska jag ta och lägga in musik på min mobil så jag har mycket till resan som blir av efter summer games!
Hejs<3



Bara för att han är så sööt<3

Hemma

Idag har jag kommit hem från Kallträsk. Där har de varit skitbra ja har varit där me Sara jenny och Anton och Malins familjer. Ja har nog inte skrattat så där mycket på länge. Vi for i Fredags och kom hem idag. Första dan så körde vi båt och bastade och badade. Vi byggde också en midsommarstång den blev riktogt snygg vi åt också en supergod middag! På lördagen åkte jag och jenny ring baki båten när Malin körde. Grymt kul vare! Senare på kvällen kom Robin och Robin inte för att dom var så jättesociala så var de ändå kul;) 

Här kommer bilder från helgen! :D

Anton kom och bokserade oss när vi inte orkade ro mot strömmen












  

Kallträsk

Imorgon far jag Sara & Jenny upp till Malins Stuga i kallträska de ska bli grymt kul! taggar!
Förra året var vi också där men då var inte jenny med. Så nu ska de bli kul när alla är där. Så nu blire att gå upp och packa de blir väl jättemkt fasst man bara ska vara där tills på söndag :) men skit samma.
Förra året! :D


Igår var jag och den bästa JennyStenvall och såg Sex And The City den var gode kul om man säger så, tänk å ha alla dom där kläderna och skorna.  Hennes garderob är ju krydd stor! Före jag och jenny var och såg bio var vi på stan och köpte skitsnygga bekinis. haha! svenska är inte min grej! Jag köpte också en tubtopp från H&M.
   






Vänner iställe

rubriken säger allt. Nu har jag och Oskar bestämmt att vi ska vara vänner istället. ;)

22 juni

Igår var jag hos oskar typ hela dan, sen när ja kom hem så for jag mamma och Kajsa och spg Jennys fobollsmatch. Den var riktigt jämn men dom vann me 3-2 tro ja de blev. Matilda och Emma gjorde målen.

Idag ska vi till mormor och planera in resan vi ska göra efter summer games. Vi ska fara till nyköping och kålmorden de kommer no bli kul, fasst de tråkiga är nog att vi ska åka bil i flera timmar...
Så då blir det att ta me sig headset och dvd:n.
Men nu ska jag gå ut och hämta in tvätten hejdå


Regn

Regnregnregn....
Idag har de typ regnat hela dan, dagen började med att ja sov till nästan halv tolv. Sen var de bara att äta frukost och börja ladda till matchen för halv 3for vi till lule och spelade match. Första halvlek höll ja nästan på att dö kändes de som för ja hade no druckit för lite min ben var alldeles skakiga men andra halvlek började de att ösa ner regn jättestora regndroppar de var nästan hagel. I slutet av matchen spelade vi jättedåligt och dom kvitterade nästan till 1-1 men vi lyckades hålla nollan och vann med 1-0






ny blogg

skriver här iställe orkjar inte me bloggproffs nå mer ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0