från zumban till fotbollen (Y)

har nyss varit på zumba, känndes som att ja sov hela tiden, vet inte va ja höll på me.. men nu har ja tagit en ipren och hoppas att de ska bli bättre i magen :)

men nu ska ja fara ner till vägen för ska åka me anna. :)


hejs :)

dag 15

Vad skulle du ha gjort om du hade mycket pengar?

ja de är frågan va skulle ja ha gjort? de är så himla mkt.

jag skulle först köpa en riktigt bra skoter!
sen skulle ja direkt boka en semester och bjuda me jenny sara och malin, om dom nu skulle vilja följa :)
På den semestern skulle vi sola och bada och bara mysa på, jag och jenny skulle också hyra var sin surfing bräda. och malin och sara skulle väl också få göra de om dom ville :)


sen skulle ja spara ganska mkt pengar, och hitta på nå kul i framtiden!





orka inte lägga upp nån bild på nån skoter för de förstör semester känslan..

va skulle ni ha gjort om ni fick jätte mycket pengar? :)



sista timmarna på den här helgen då..

nu är klockan halv 7 och snart känns de som att man måste gå och sova, men ja längtar faktiskt till imorgon :) De är för att jag och några mer ska in till stan och spela in en film genom spanskan, de ska bli as kul. Så vi har våran första lektion börjar halv 2. himmmla nice alltså :)

Idag när ja hade varit och kört skoter så ringde petter och fråga om han kunde komma för han var ändå påväg hem från älvsbyn. så då kom han hit, sen for vi till alexander och fira han :)

Men nu ska ja kolla lite bloggar och sen se solsidan klockan 8 :D


hejs :)

finfint väder!

sitter här och har just ätit frukost, snart ska ja då gå ut och starta igång skotern tror ja. Sen kring två så ska vi till min kusin som fyllde år igår :) och sen efter de blire att fara på zumba.



Nu går ja ut hejdå :)

...


ibland känns de som att man behöver prata..

nä nu går ja och lägger mig..

malin jonsson får va som rubrik :)

idag gick jag och malin ut på en prommis me hundarna. vi var väl ute och gick i ca 2 timmar, så nu är hundarna trötta.. Yees :) De var jättemysigt för de är så himla sköönt väder ute. när vi var ute hade vi även fixat en picknick som vi fikade uti kraftverke!

Sen när vi hade gått färdigt kom pappa och hämta oss, så då for vi upp till mig och starta igång skotern. haha blev lite konstigt när ja skulle backa ut ur garaget men de glömmer vi väl. :)
sen for vi och körde uti lasse, åsså hamna vi på nån skoter led där de tp bara hade kört en person. trodde verkligen att ja skulle köra fasst, men vi klara de bara bra! Malin satt så fint på skotern <3 :)

sen så skulle ja skjutsa hem malin, och på vägen så plockade vi upp sara. sen körde ja hem dom och sen mig själv :)
nu sitter ja då här och tänker lägga in nån bild..

hejs pösssaar ida (:

ludde klar! :D

malin och agnes





<3


byebye

nu blire att fara ut och gå me malin och våra söta vovvar, haha :)


haha nån annan gång vi var ut me dom ;) minns inte vilket år de var men :)
hejs :)

dag 14

den här veckan

menar dom veckan som kommer då eller?

vi säger som de

Månda- träning & zumba
Tisda- ingenting :)
Onsda- träning, och vara me petter hoppas ja :)
Torsda-
träning om ja orkar
freda- träning
lörda- vetit
sönda- zumba och nå kul! :D

måste vara me petter några dar också men har inte bestämmt när :)
asså blire en massa plugg... men jaja de ändras fort


hejs//ida <3

natti <3

i kväll har ja varit me malin jonsson så ni vet. Hos hon myste vi bara på. Först gick vi ut och gick genom hela byn, gick också förbi på skolan och kollade i den stora snö grottan dom har byggt :) på väg ner genom byn träffa vi andersson och sara:) sen for vi då hem till malin och där gjorde vi te och satt och prata :)

Väldigt mysigt vare <3

natti :*

(Y)
\/  = hjärtat malin lärde mig idag :)


sorry jennzy

haha förlåt om ja är seg på att blogga, hinner som inte me de så mkt. men kom i alla fall hem nyss från träningen, sen blire att käka varmkorv och sen att fara till byn och kolla på lan. eller va man nu hittar på :)

Väldigt sööta bilder jenny hade lagt upp också <3 eller gästbloggarn kanske man ska säga.

hejdå, bloggar väl sen :)
nån gång ;)


blev sugen på riesen! :D

ida bloggar då aldrig, å då måst gästbloggarn göra entre

elr va man då säger.. haha jaja.. men ida bloggar typ aldrig nu förtiden, tar typ ett år för hon å skriva nå nytt. men då passar de ju bra med att jag kmr hit och skriver nalta.. :) hörde att ni skulle typ på folkan å grejs ikv, lät kul :( funderar på om jag å ska dit elr stanna hemma å bli frisk.. jaa..

ni kan ju alltid checka in min underbara blogg.. :) kul om ni görde!

somsagt. vad ska ja mer skriva? -kanske ska ja lägga in nå roliga bilder? hm.. :) de är ju som alltid kul, blir mer intressant att läsa åså.. ska koppla in den externa disken





sööööööööööööööötkajsa

dag 12

I min handväska

haha ja i min handväska finns det ganska mycket skit ska ja säga. För nån da sen när ja åkte buss hem så fråga petter om han fick kolla i den, å så klart att han fick de. så då börja han plocka upp allt som fanns där och de var en hel del..

vantar
smycken
lås
nycklar
näsdukar
hand-sprit
apesin, fasst den är upp äten nu ;)
oftast nå skolböcker
pengar
snö ask
pennor
sudd
tröja

de var nog allt :)


ändå om man hade en rosa väska! :)








midda snart

heej! :D
snart blir de midda har inte hunnit äta de för direkt efter skolan så for ja och träna. skolan idag har väl bara varit bra. fasst att vi hade 2 no lektioner och en matte lektion. men de gick mega bra tack vare janne, han är tp världens bästa lärare! :) haha och vi har då aldrig nå misstolk eller nått sånt på lektionerna heller.. åsså har vi de;PPPPPP

träningen gick då bara bra, va ska ja mer säga Frida Andersson fyller år idag så då äre bara att gratta henne hörrni! :D
åsså längtar ja till skolan imorgon, för petter ska komma. han har varit sjuk hela veckan.. inte bra.. och nu ska han på läger i helgen, inte bra tajming alltså.. jajja känns som att de blev lite ointresannt inlägg men..



haha hittade en gamal bild på frida sen jennys 11års fest.
Frida är då hon till höger, den ändra är då anna :)

ha´ne bra pöss hejs<3


@ tv:en

Nä nu har ja varit duktig och gjort middan så nu tycker a faktiskt att ja ska få se tv. för sen ikv har ja ju ändå träning :)

hejdå :D


gulligt! :)<33
bild från 6an ;P

dag 11

Mina syskon

ja kan ju som inte skriva så för ja har ju bara ett syskon, men så vare.

Men nu ska ja ju då berätta lite om min syrra.
Hon heter Kajsa Söderberg och om ni klickar där kommer ni till hennes blogg. Hon är 11 år och har världens bästa stora syster! Hon är blond och går skola i sikfors. Hon har en kanin som heter Dumle, eh va ska man mer skriva?
Hon är väl världens bästa syrra om man måste erkänna, ja vet inte va som skulle hända  om ja var utan hon.. <3


gamal bild? eh nä inte från 6an :)


Kajsa <33

hejs :D

Ny Header


Dag 10

Den snyggaste ja vet är...


Zac Eftron <3

men min petter är också en riktig snygging<3

hejssvejs!

hej ja har inte dött om ni tror de.

tjotjo, har inte bloggat på ett bra tag nu. för ja har helt enkelt inte hunnit. men va spelar de för roll bloggen är väl ändå inte mitt liv?

igår var de ju månda o skolan börja om, och idag är de tisda och de var skola igen.. efter skolan for jag och resten av sikforsarna i min klass + sager in till stan och hade en liten dejt. haha vi kolla lite på stan och sen for vi och åt på Golden Dragon, riktigt gött vare :)
De är så grymt kul att vara me dom!

Nu har ja då nyss varit ute ute på en prommis me ludde, kallt och skönt...

Nu får ni nå bilder!





lööööv er! :D

hejs

sovit på 3ställen! :D

haha somna hos jenny igår for hem sov hemnma sen for ja till petter och sov där tills nu. skillat :)
Nu sitter ja då i petters knä och han blir mos ;)
sen blire att fara och se narnia, gode grymt.
hejs :D

skotertur <3

idag efter ja vakna så for ja då till jenny stenvall. och när ja kom hit så for vi dirr ut me skotern. först for vi in till sikfors och for förbi malin och fråga om hon ville hänka, men inte de.. Så då for vi vidare och körde lite mot mig. och efter de så for vi till arnemark för vi skulle hälsa på Andersson. men då var han inte hemma, han hade farit till lövtjärn me petter gustav och frida. Så då for vi dit och var me dom. Sen for vi hem, grymt kul var de!! :D 

Ja lägger in bilder sen, ni får bara en på mig och renny från idag.



hejs <3


sovmogon

grymt sköönt me en lång sovmorgon idag. vakna tp halv 12 :) domarcuoen igår gick väl inte så jättebra ,men  ja tyckte ändå vi hade ett grymt bra spel mot pite. känner mig grymt mör i kroppen nu också.

men nu ska ja gå ut de är ju gode varmt!

hejs :)

dommmar cuppen

Sitter här hos farmor å farfar igen. Fick skippa svenskan som vi börjar nu. Vi har bara läs timme så då tyckte ja de var viktigare att fara hem och hinna äta och vila upp mig till kvart i 5. för då äre cup på normalmia. de blir riktigt kul, längtar jättemkt :)
Hade egentligen tänkt vara me petter idag, men då fick ja veta att vi skulle spela hajna cupen för bara nån da sen, så då sket de sig. men måst hinna va me han på sönda då.
skolan idag har då bara varit toppen så ni vet!
hitta en bild på farmors dator sen i höstas :)

dag 9

Min tro

ja min tro, de är väl att ja är kristen. men ja tror ändå att världen är uppbyggd av en blandning av gud och bigbang. Men ja är kristen, så ni vet. Men kanske inte så kristen som vissa är ;)
sakna konfan? ehh.. ja!! :D <3

palt swiimeen..

sitter nu hos farmor och har nyss ätit stekt palt, så sjukt gott de var. innan ja åt så var ja då på komunträning. Sjukt kul vare också men de var no för att de gick gode så bra!
Skolan idag har faktiskt varit helt K, på no:n började vi att klippa och skruva i nå strömsladdar och sånna som man stoppar in i kontakter, vet int va de heter men. De var i alla fall riktigt kuligt :)
Nu ska ja fortsätta me engelskan..
skriver ett inlägg sen igen..
JUSTE MALIN HEDMAN FYLLER ÅR IDAG GRATTIS TILL DIG <333

@skolan

sitter då på skolan nu, ska skriva ut nå om Magellan, vet int vem de är men de får ja väl se sen. hejs :)

Dag 8

Ett ögonblick



haha va ska man ta?
men ja tyckte de var ganska coolt att man fick en bild på den sööta fågeln precis när den hade ett frö på näbben :)


Nä nu ska ja plugga och sen blire träning :)


sovmorgon

sköönt så ja far nu! hejdå :D

dag 7

Min bästa vän

ja längtade som inte till de här inlägget skulle komma för ja har så många underbara vänner<3
men de är 3 personer som ja är mest me och det är jenny, sara och malin. Det finns ingen som är finare än dom.
de är i alla fall dömjen <3

Men om man tänker tillbak på dom åren ja levt så är det alltid jenny som har varit min bästis, hos hon känns allt som hemma. hon är en tjej som jag aldrig kommer lämna och ja hoppas att hon aldrig kommer lämna mig. Det är en person som jag skulle kunna göra vad som helst för.
Varje gång vi är me varandra så hittar vi på nå kul, tp som sist så spelade vi memory, haha ja vet lite barnsligt men grymt kul. Ja kommer tp ihåg alla ögonblick me dig. I sommras var vi me varann nästan varje dag, förutom 2veckor för då var du i danmark och jag i södra sverige.. Då saknade man verkligen dig.
Ja längtar verkligen inte till nästa år när du börjar strömbacka, tänk om vi skulle sluta vara me varann då.. De skulle ja inte klara av<3

J
ätte snygg
En bra kompis<3
N
yttig
Nyfiken
Yrkes fri, haha va ska man skriva där? ;)

S
ingel, passa på!
Trevlig
Elak...not <3
N
ormal
Väldigt rolig!
Alltid DAMPIG
Låttext expert
Lirar fotboll :)

haha gode grymt<3


som ja hoppas att du vet så är de bara att prata me mig om du mår dåligt eller nånting, det känns som att vi har lite svårt me den delen. Vi tar tp alltid bara upp roliga saker me varandra.. Det är ju bra men inte alltid så bra. Ja tycker vi ska börja prata om lite mer personliga saker, om du förstår. De är bara fråga saker du undrar över. Ja säger ändå allt till dig, för du är de bästa ja har<3









plugg...

måste plugga spanska men kommer int ihåg va vi hade i läxa, smart va? och engelska måste ja också plugga men glömde orden på skolan.. inte smart hejdå :)


Bergsvikshallen nu!

snart blire att fara på nå möte och efter mötet blir de träning:) Jennzy ska då åka me oss dit.
Så nu blire att gå ut me hundarna och vänta på att mamma ska komma hem, sen blire att fara :)

så nu äre bara att hämta de här tardet! <3
hejs <3

längesen vi hade så här kul!

ja igår alltså i lördas var jag jenny hos malin. Vi hade planerat en film kväll men de blev mycke roligare än så. haha

Vi kom dit satt och nörda oss ma facebook ett tag, sen gick vi ner och gjorde en blåbärspaj. Den blev nalta geggi men grymt god! Sen satt vi ju då och åt den, och bestämmde massa saker vi ska göra i sommar :) längtar redan

Sen efter vi hade ätit skulle vi gå ut och tabba men då var det allderles för varmt så vi gick in igen och tog lite kort. De var grymta kuligt!!! :D
Sen gick ja och malin och kolla om vattnet var kallare, men de var de inte så vi skopa i en massa snö så tillslut kunde vi bada! :) haha så himla kuligt de var.

BILDER DÅ


nä inte alls översvämmning :)


pajen


Gött<3



Sötis :)

IDOMIN löser allt



ska mormor visa hur man gör?

Då gör man så här!

haha kolla inlevelsen!


gulligt




söt malin <3


natti<3

älskar er sötisar <3


Dag 6

Min dag

min dag var såhär, vaknade upp hos malin jonsson för att ja och jenny hade sovit där. Vi gick ner och åt sen såg vi avatar. Fasst vi han inte riktigt se slutet :/ så e blir nån annan da! tp 10 minuter innan ja for hem så kom petter dit så då följde han hem till mig då. och här hemma hos mig har vi tp nött Eva&Adam. hahah<3 asså ha älskar den serien! <3

Nu sitter ja här och sen ska jag och mamma gå ut och gå me hundarna. När ja kommer in så ska ja lägga in bilder och skriva lite om igår. hejdå <3

anton <3 malin = sant


HEJ HEJ GÄSTBLOGGARN HÄR

today im gonna speak english. if you wonder why, is it because ida isnt so good to understand/speak english. so i can write whatever i want. she will not get anything of it ;) heh
but byebye ;)
slumppictchaaa;
sötamina :*

@ Malin Jonsson

Ikväll blire att ja drar till världens bästa malin, vi kommer väl prata nalta och så som vanligt. Kanske blir att tabba också får se. om he int är för kallt för de är hilmlat -30 nu :S
åsså kommer världens bästa Jenny också!

Men nu ska ja gå och sminka mig:)
  
hahaha, dömjen blire att va me ikv. fin bild va? ;)
juste.. tar no me mig kameran också, så de blir kanske nalta bilder imorgon också.

hejs <3 

dag 5


Vad är kärlek?

de här var en svår dag.. ja tycker det är svårt att beskriva kärleken. De kan vara till så många saker, som t.ex ett djur, nån i familjen, sin pojkvänn/flickvän, eller bara en sak. Det kan vara vad som helst.
men om ja ska beskriva nått som ja är kär i eller har kärlek till så kan ja först bara säga att familjen är ju alltid de jag älskar mest<3 fasst de ibland känns som at man vill flytta hemifrån..
åhhh va svårt de här var.. men när ja tycker att man märker att man är kär det är när man tänker på den personen hela tiden, och man är alltid glad när man är me den. när man är me personen så känner man sig alltid trygg. En till viktig ska de är att man ska kunna vara sig själv och inte låssas att man är en anna person.
Om ni förstår vad ja menar.
Den kärleken har ja verkligen hos petter, han är finast<3

Men ja har också en masa kärlek till alla mina vänner<3

nu tycker ja att ja beskrev de gode bra.. hahha<3


hejs<3


dag 4

Det här åt jag idag

idag har jag ätit.
Frukost = Fil & världens godaste flingor
Lunch= spagetti och köttfärsås
Midda = köttlimpa & potatis + sås
Kvällsfika = jordgubbskräm och varmkorv

middan

Idag efter skolan så for ja då till farmor & farfar, och där åt ja midda. De var tp stor bjudning kändes de som, nä men kusinerna mari & tommy + emil var där. Sen for ja och träna och efter de kom petter dit.
Å då spela ja kajsa och petter fia me knuff, och ja vann! :P grym eller? :)

Nä nu ska ja gå och sova, eller se eva&adam <3

natti <3

helg <3

nu äre äntligen helg! tummen upp för de. skolan idag då, har tp haft ont magen hela dan eller mått illa eller va man ska säga. Malin jonsson har då tp haft samma känsla så hon vet va de beror på. :) hhaha
Nä men nu är de ju då helg och ja har just kommit hem till farmor, och snart kommer kusinerna förbi tror ja. För de är då dukat till många.
De blir gott me mat för ja håller himlat på att hungra ihjäl!
Men ja skriver om dag 4 ikv. om de nu var den dagen ja var på.
Hejdå :)

bara för att ni avgudar gästbloggarN arN

de var längesen vi hördes av :) men här är jag igen! nivet.. ja har ju en egen blogg så spenderar ju den mesta tiden av mitt liv där. har man en blogg så måste man satsa på den. min plan är att en dag kunna börja käna pengar på den. å den drömmen ska ja lyckas med också! så ni kan ju titta förbi där, www.jennystenvall.blogg.se , asså ja skriver ju typ 24/7.. jaja hejrååååååååå


13 januari

13 Januari idag då :) Inte så mkt speciellt me de.
Igår var ja ju då hos petter och sen for ja på träning och kom hem sent så de var därför ja inte blogga nå.
Idag klockan halv 7 så ska ja vara barnvakt :) Så nu ska ja gå och nöta No sen blire att fara dit.

haha old picture! :D
Hejs // Ida <3

Dag 3

Mina föräldrar

Jag har en mamma som heter Petra och fyller 40 den 24 februari precis som ja. På fritiden gillar hon att vara i stallet.
Åsså har ja en Pappa som heter Johan och han fyllde 41 för nån da sen. Och på hans fritid gillar han att jaga :)

Men dom gillar int att va me på bild så de kommer nog ingen sån.

Men ja älskar dom hejdå :) <3

dag 2

Det här gillar du

Visst menar dom va jag gillar då? Ja tror då de i alla fall. Så det blir de ja svarar på.
Jag gillar att spela fotboll. Träning är som en drog nästan om ja tänker efter för om ja tp inte har tränat på 2dar eller nå sånt så känner ja mig jätte fet och uttråkad. Vad skulle j agöra om ja inte spelade fotboll egentligen??


hos petter

eh, nu sitter ja och håller i petters Ipod. han är himla beroende av den!! anteckna..
Nä men nu ska ja ge han en bitch släääp, eller en puss de får vi se sen. :)
hejdå<3

och nu tänkte ja baita sara

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Det här gillar du
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Den snyggaste du vet
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad du skulle gjort om du vann mycket pengar?

Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Din favorit bild
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första känsla då du vaknar på morgonen
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Något du aldrig skulle gjort

och idag är det ju dag 1 så de blir att skriva om:

Mig själv..

som ni kanske vet så heter jag Ida Söderberg och är 14 år. Ja fyller år i februari. På fritiden gillar ja att vara me kompisar, sjunga och spela fotboll. Jag går skola i öjebyn.
Jag är gode så lång.. not sen så har ja börjat fått ganska långt hår ändå. åsså gillar ja att gå i mjukis byxor!
Juste ja har ju en hund och en kanin också.
Men ja tänkte inte skriva så mkt mer om mig nu för ja måste gå och sova.

Så godnatt :*

jag överlevde!

Tänkte bara skriva att ja överlevde madrass åkningen, de var grymt kul och barnsliga var vi! .)

//ida<3


Skolan...

Idag har ja dåvarit på skolan som igår.. inte kul alltså. Allt är så drygt :)
Men vi hade i alla fall sovmorgon idag, de var skönt. Och när ja kom till skolan så hade petter ingen lektion så då spela vi biljard. De var tp de roligaste idag :D hah no för att ja sög men! :D

Men nu ska ja gå ut och packa min madrass så ska jag Jenny och Sara fara och åka i genvägen.
Om ja inte skriver på ett tag så kanske ja dog..





Men hejs <3

Zumba

Har nyss varit på Zumba! GK var det alltså grymt kul :) Men man känner verkligen hur stel man är..

Men nu ska ja iväg på Fotbollsträning som börjar 9 :)

hejs <3


Tänkte om ni orkar. Då får ni ju veta mer om mig :)

SENASTE:
Dryck: vatten 
Telefonsamtalet: Pappa
SMS: Petter <3
Sång du lyssnade på: kom int ihåg.

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat någon två gånger: Asså vadå dejtat? Det känns himla vuxet om man säger så. 
Har någon varit otrogen mot dig: nej tror inte de.
Varit kär?: jåå!
Förlorat någon speciell person: de har väl alla :/
Varit så trött att du somnat sittandes: säkert
 
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: svart
färg 2: turkos
färg 3:  rött <3

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: jo!
Fått ditt hjärta krossat: jå..
Skrattat så att du har börjat gråta: haha har lite svårt för de men jåå!
Träffat någon som förändrat ditt liv: kanske
Insett vilka som är dina äkta vänner: jo!
Fått reda på att någon har pratat om dig:
Kysst en kompis av samma kön: bara pussat


BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: dom flesta
Hur många barn vill du ha: 2 eller 3
Har du några husdjur: aa
Vill du ändra ditt namn: jå :D
Vad gjorde du under din förra födelsedag: var me familjen och släkten, tror ja!
Vilken tid vaknade du idag: kvart i 10
Vad gjorde du igår runt midnatt: var med Jenny!
Någonting som du längtar till: sommar lovet
Senaste gången du träffade din pappa:nån timma sen
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: bli bättre på allt! 
Vad lyssnar du på just nu: Tv:en
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: eh... tror faktiskt inte de eller jo!!
Vad gör dig irriterad just nu: Filmen!
Vad är ditt namn: Idaa
Singel/upptagen: upptagen! :D
Stjärntecken: fiskarna
Kille eller tjej: tjej
Grundskola: solanderskolan 
Gymnasie: har inte börja
Högskola: har int börjat
Hårfärg: tp koppar eller nå
Långt eller kort: LÅNG
Längd:156 hoppas ja
Vad gillar du gällande dig själv: vet it.
Piercings: ingenstans bara hål i öronen... 
Tatueringar: ingen
Höger eller vänster: höger


DIN FÖRSTA:
Operation: jag har inte opererat mig.
Piercing: örat 
Tatuering:
Bästa vän: Jenny
Sporten du spelade: fotboll
Husdjur: hund
Vaccination du minns: 


JUST NU:
Äter du: ingenting
Dricker du: inget
Är du på väg att: se tv
Lyssnar du på: nada
Väntar du på: att kasja och pappa ska komma hem
 

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: jo
Vill du gifta dig: tror de!


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögonen 
Kramar eller pussar: båda
Kortare eller längre: längre!
Romantisk eller spontan: romantisk
Snygg mage eller snygga armar: snyggga armar, fasst mage också :)
Tatueringar eller piercingar: i don´t care
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam: haha eh?

HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: ja på discon.
Haft sex på första dejten: nej
Krossat någons hjärta: kanske
Har du blivit arresterad: haha nej. Ja är så snäll <3
Dissat någon: jå säkert..
Gillat din killkompis (mer än som vän): tror inte de




TROR DU PÅ:
Dig själv: kanske
Mirakel: jo tror de
Kärlek vid första ögonkastet: ja!
Tomten: Det är klart
Att kyssas på första dejten: Jå, de tycker ja :)
Änglar: hoppas att dom finns men tror kanske inte det.



SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: jaa!
Vad kan du verkligen inte leva utan: familj, kompisar, fritid, fotboll.
Vad vet inte så många om dig?: Att jag är kort

litet uppehåll

som ni ser har ja haft ett litet blogg uppehåll.. Har inte varit nå uti datorn så de blir min ursäkt.
Igår var ja då på Step In cupen, det gick väl int så särskilt bra så ni vet de... Sen for ja till min andra syster, alltså Jenny Stenvall. Hon är som en syster för mig<3
Först såg vi lite tv och sen spelade vi spel. Vi spelade Memory och Vem där?
hahaha grymt kul vare också! :D
Sen gick vi då och la oss. På morgonen så åkte vi madrass uti hon!

Nu blire att tagga inför skolan imorgon eller så inte :S
Juste måste tp jobba matte....

Hejdå! <3

Kvälleen

Nu är de då kväll igen, det känns som att de är kväll. HAha vet inte varför men.
Idag har jag då varit hos Petter hela dan, kom hem för ett litet tag sen. Dom hade nån bjudning idag så då var ja me på den, vi hjälpte till och fixa lite också innan alla kom. Så då fick ja som träffa hela familjen, eller va man ska säga.
Vi hann också träffa Carro och Carro!
Juste vi nörda oss me Wii också. GK = Grymt Kul

Men nu ska ja gå och sova, för imorgon äre STEP IN CUPEN:) FUNNY <3

Natti<3

Fix!

Mu äre nalta fix som gäller sen bär de av till Petter och va där tills mamma slutar jobba. Najs :)

hejs! <33

Gooodmooorning!

Vaknade halv 9 idag och ja är pigg!! :D Ställde klockan på halv 9 gick ner och åt en banan och sen for ja och mamma ut och åkte skidor, grymt skönt. De enda som var lite dåligt de var att det har snöa inatt så det var ju inge spår.. men det blev ju bara mer träning så :)

Men nu ska ja gå och äta.. Skriver sen <3

Yippiie

Kom nyss in från en jätteskön promenad, jag och mamma har varit ut och gott in till siv och bertil. En riktig kvälls promenad men den var väldigt skön och efterlängtad ska ja säga! :)

Idag har vi haft främmande hela dagen, först kom lite släkt och sen kom Conny och Elin oh deras barn Linn och Egon. De har varit en kulig dag. Ja förlorade också i korong mot Pappa<3 Inte bra.. Hhaha de är bara att ta nya tag!



Syskonen


Imorgon blire att stiga upp tidigt och fara ut och åka skidor me mamma! (Y)

Gnatt <3

13.35

Har precis klippt Luddes klor så nu blire att gå och göra nå annat!


Kyssar// Ida


Grattis pappa <3

Idag fyller världens bästa pappa år <3 Så idag blir det att fira han. De kommer väl lite folk hit också tror ja!
Så nu säger JA GRATTIS PAPPA <3

igår var ja ju då hos Petter, och idag ska ja va hmma då vet ni.

Hejs<3


Hos Petter

har nyss varit på träning i sjulnäs. första gången i en sporthall för iår och säsongen kanske man ska säga ;) De var i alla fall kuligt, vi träna inför Step In Cupen som är på Lörda :D TAGG!!
Som rubriken sa så är ja då hos Petter och då kan man ju tro att han sitter här och kollar va ja skriver men nej han är inte hemma. Eller ingen i hans familj är hemma så ja tog och gjorde ett litet inbrott och satte mig här! :) hahah men han kommer väl hem snart hoppas ja!
Hejs <3
Här sitt då ja! :D haha

Måste som lägga in nå bilder sen 2010..

... Bättre sent än aldrig!

Kanske barnslig låt men, som ändå bra låt när man kollar på minnen! <3




Lilla-Vm mästare!

Jag och Jennzy var i björkliden!

syrran<3

Evve kom till klassen :)


haha nå man ritat på bilden xD


Hos Malin me folk :)


mörkt hår


Hos Hadir

Club nordic







Idol 2010

haha OMG!!




Konfan <3





Från Kolken!! <3





Åsså var vi och kolla på BALEN :)




Jävre me Jenny!



Kålmorden

PDOL











haha


haha oj va ja hitta många bilder! Ni som orkade kolla igenom alla kom då i alla fall hit ner :)
Hejdå!


Juste måste bara säga att! Vad skulle ja ha gjort utan er Jenny Sara & Malin?
Ni betyder grymt mycket för mig <3 :´)



Shopping today

Idag vakna ja då hos Jenny och vi hade försovit oss men vi hann till stan ändå haha. Nä men igår när vi precis hade somnat så kom Långström micke och Johan förbi. Åsså vare en till Random :)
Dom stanna å prata en stund medans ja och Jenny höll på att frysa ihjäl.

Idag har då jag i alla fall varit på stan me bäst folket. Amina Jenny Sara Malin Johan Å Petter<3

Men nu är ja hos mormor å ska gå å äta nå glass, Ha´ne <3

Skriver sen :)

Fotboll! :D

Idag har ja då varit i Arcus, grymt nice! De var faktiskt riktigt kuligt me fotbollen idag! :)
Vi spelade 2matcher men det var mot samma lag båda gångerna. Vi vann båda, första med 3-1 och andra med 1-0. Gode skönt!

Jenny och Frida


Jag mot nån Lule spelare

Nu blire å packa madrassen å Eva & Adam och fara till Jenny och imrgon blire Stan :)
Nu ska de åkas nån som hänkar? ;P

073-0554566 :)


Dagens slut..

Nu äre kväll och dagen har varit underbar. De lät lite konstigt me underbar men, skit samma. Idag har då Petter varit här, ja va gjorde vi? vi tp myste och var ute me Ludde på en promenad. Tummen upp för de! 
 
Glömde ju att skriva igår att vi har varit tsm en månad igår. gode AZM.


Men imorgon blire i alla fall att fara till arcus och spela Fotboll!
Ha´ne <3

Min födelsedag

                                                   

Visst är de sönda?



Hahah har ingenaning på dagarna just nu.. Det enda ja vet är att ja väntar på Petter just nu. Sen får vi väl se vad som händer :) 


2011

Ja de är ju faktiskt ett nytt år nu ch jag har bestämmt att man inte ska tycka och tänka saker om personer innan man har pratat eller lärt känna den.
De misstaget har ja gjort iår, men de har som blivit possitivt me de hela. För ja trodde vissa personer var dryga men när man börjar känna dom lite bättre får man helt andra tänkar om den..

Så de är tp mitt nyårslöfte, att inte döma nån innan man vet säkert.
Ja kanske ska skärpa mig me lite andra saker också, men igentligen ät de väl inget skillnad me ett nytt år det är ju som att det fortsätter på de vanliga igen.

Men he ska bli bra ändå! :)


Ändå skönt <3

Sovgött

Okeej i´m back!

Nyårsafton igår var AZM! De bästa kan man ju säga att ha börjat kl 18.00 för då vare midda. Alla hade klätt upp sig fint och det var jättefint dukat. Till förrätt var det en liten macka med nån skagenröra på. Efter efterrätten var de nå spex tror ja. Sen kom varmrätten och de var Potatisgratäng och nå kött. Köttet var gott men potatisgratängen var sämre.. 

Sen gick vi då till efs och hade nå, grejs. 
Sen vare efterrätt och spex, Sen vare ju så att klockan började ärm sig 24.00 och då gick vi ut och kramades och kollade på raketer <3 
Sen gick vi in igen och då vare mera SPEX skit roligt alltså, åsså vare ett band som spela. 

Sen gick tp alla och la sig kring 4 men inte vi vi var vaken till 8 så nu är ja dö trött.. Så ska no gå och sova snart fasst att klockan int ens är 6.

Så ha´ne <3  


Nyårs fix..


Raket

Ett av spexen, men det var tidigare under lägret. Men sprolla :)


RSS 2.0