Aerosmith

PDOL idag har varit bra men små regnit.. inte kul håret såg ut som ja vet inte va. Inte kul. Ja har i alla fall varit me Malin och Sara vi köpte var sin huvtröjja eller vad de nu heter. På min stor de aerosmith dom kanske inte är dom bästa men tröjan var i alla fall snygg, och de är ju de som är huvudsaken ;) På saras stor de Fuck you i drive a honda! På Malins stor de nå me whiskey. Doms var också hilma snygga! Ja åkte en break dance me elin idag de var kul. Kl halv 2 var vi och såg på talang grejset de var bra, men ja tyckte Angelica var bäst men de tyckte tydligen inte dommaren :(  Sen gickvi typ bara omkring på stan och lalla på!

 Den karusellen sög! haha ;)

tattoo gjorde en lossas tatto också ;)

 Yhää ;)

Sara och Malin tog en Paus på coop :D

Nu måste ja packa till konfan som börjar imorgon de blir typ hela garderoben för ja kommer vara borta i 2 veckor så då blir de en blogg paus... Men ja kommer säkert ha skit kul där. Jenny kommer ju också hem imorgon de blir bäst! 

Kanske så hittar man en dator nån stans men tror inte de :(
Hejs syns igen om 2weeks<3

Bersikkka

Har varit hos farmor ikv, då har ja varit me angelica vi har mest pratat. De var kul de var så länge sen man fick vara me hon. De var typ när man var 7år sist, eller man har ju träffat hon och så men de var länge sen vi prata me varandra mkt, imorgon sjunger hon på tanlang jakten så då blir de att kolla på hon me malin sara och kanske några mer.. men har hört att de ska blir regn och de blir inte bra!!! :/
Men nu ska ja se 14 suger hejdå<3

PDOL

Idag har ja varit på PDOL de var kul. Åkte några karuseller mest me johan för de är typ bara han som åker :(
Jag var me Malin Sara Petter Sager Anton Johan! i morse när ja vakna så oskade man trodde inte att de skulle bli nå bra väder men de blev de tillslut. Jag och malin gjorde också en lossas tattoo, hehe. Den kommer typ sitta en vecka, de blev faktiskt gode snyggt!  Nu sitter ja hos farmor och då får man bäl se va som händer sen.. Imorgon blir de PDOL igen me samma folk tror ja, hoppas man hittar mer man känner de var inte så många idag.
Men ska gå och vara social nu! Hejdå<3

rolig kväll ändå..

Dagen blev ändå kul tillslut!
For ner till byn och var me Malin petter Anton Ante Sager och Joel Gb kom precis innan ja for också. Vi typ bara flumma omkring i byn, sen kom anton och ante på att dom skulle ha spy tävling FY va de var äckligt! Anton spydde upp typ äpplen och ante typ bara vatten :S Ja trodde nästan ja skulle spy när ja såg på...
Sen for vi upp till Malin där tabbade killarna och vi kolla på. Dom killarna är som roliga dom!
Men nu ska ni få några bilder sen ska ja bara tagga till PDOL imorgon!!! :D

dricker så dom kan spy sen :S
tabb bad! :D

Petter i ett träd, normalt??

Bajs filmerna gick inte att lägga upp, men kanske ber killarna he upp dom på youtube! :D haha
Godnatt PDOL imorgon då!<3

baka kaka

Nu har jag och kajsa precis bakat en kladdkaka får se om den går och äta sen då. Sen idag vet ja inte vad som händer måste kanske städa mitt rum... För imorgon blir de PDOL grymt kul å efter de ska ja sova hos farmor så ja kan fara på PDOL på lörda också! Riktigt nice!


hejdå<3

Header

Tack issa för headern den blev skit snygg!!
godnatt<33

21.58

Ja va ska man skriva??
Idag har ja varit hos mormor och morfar då sen for ja och träna. Vi typ bara svammla på för att vi var bara 4 som var me! men vi fick i alla fall träna på olika skott tekniker. Nu blire att lyssna på musik och skriva en packlista! :D

Herå<3

Godmooorning!

Godmorgon allihopa, de kanske inte är så många som läser min blogg. Men om du gör de kan du ju bara slänga in en liten komentar!

Idag ska ja i alla fall fara till mormor och morfar för morfar fyller år<3 Efter vi har varit där blir de att fara och träna, vi ska typ bara vara 4st på träningen idag så de blir att träna skott! Men ja skriver när ja kommer hem. Så nu blire fix och sen fara.
Kramis // Ida<3


Ä-byn

Idag for jag Sara och Malin till Älvsbyn, vet igentligen inte varför. Tänkte väl va me några. När vi kom dit så ville då typ ingen va me oss så vi gick bara runt runt. Sen såg vi en bil som kom och körde ja visste vem de var som körde men känner han inte så värst bra. Men då fick ja ett sms där de stod hej busstjejen ;) och då var de ju busskillen som åkte i bilen. så då smsa vi lite me han medans vi flumma omkring i älvsbyn, så efter ett tag kom dom så vi var me dom ett tag, sen så skjutsa dom hem oss och då fick vi visa upp våran lilla ragg i sikfors. hhaha! den är inte så stor men de var kul ändå vi gick ju in på handlarnnn ;) Sen for dom hem igen..
Dom var då grymt roliga!
Sen när ja kom hem så har for ja och träna och efter de for ja och övningskörde lite bil de var också grymt kul, ja fick fick faktiskt bara nån motorstopp och kunde faktiskt växla!! haha
Men nu ska ja sluta skriva hejdå<3



Va är de för dag?

Nu när ja skulle skriva rubriken så fick ja hjärnsläpp, ja kom int ihåg va de var för dag. Men då mindes ja de är sönda men sen nej just de det är ju månda idag!
Idag har ja typ int gjort nå, sett repris av invigningen av gothia cup den var grym den måste ja uppleva nån gång!
Sen på kvällen har ja varit och tränat de var kul men de gick ändå piss ;)
Sen när ja kom hem skulle ja kolla upp busstider till älvsbyn, ja får damp alla bussar man vill åka är avstängda under sommaren!!! ja blir så sur på den här pip busssen!! :@
Men de blir i alla fall att vi far till älvsbyn imorgon! De bli kul! Sara ska äntligen följa me.

Men nu ska ja sova så man orkar upp imorgon
hejdå<3

RegnRegnRegn...

Idag har de regnet hela dan-.- inte kul alls, man har typ inte kunnat göra nått. Ja har typ bara suttit framför datorn och försökt att lära mig spela piano.. På kvällen kom ja på att ja skulle fråga frida alltså saras storasyster om hon kunde klippa mig, och de kunde hon så jag for dit. Sen var ja hos sara resten av kvällen ;)
Sara och Jeppe :D

Pite & Älvsbyn

Pite!
Igår for jag och Sara och såg på watercross. De var gode kul, no skulle man lätt kunna köra de! Vi var bara där ett tag och där träffade vi Gustav n så vi satt och såg de me han. Han som vann hette nånting vet inte vad?. vet bara att hans pappa bor brevid farmor ;)
Start
Vinnaren!


Älvsbyn
Sen när vi for hem från pite skjutsa pappa mig direkt till Jenny. och när ja kom dit låna jag en kofta åsså for vi till Älvsbyn. Vi följde Anna och Mats till Lomtjärn och där träffa vi bobby och alla andra älvsby bor. Så då var vi me dom hela kvällen. Jw var också där för hon skulle ta ett tåg till Uddevalla tror ja. När vi väntade på tåget skulle komma så kom såklart kurt, han är så läskig, haha. Men de var tur att vi hade många stora killar som kunde rädda oss om de skulle hända nå. men de hände ju inge som tur var. Under kvällen var jag och Jenny mest me Johannes och bobby, de var kul!
Vi fick också åka cab de var skit kuuul!
De var typ allt tror ja men de var mycket mer som var kul också!
 Cab!! <3
Jenny åkte cab
Jw Bobby Alle Nicklas
Jonte! haha han hitta nå brills i bobbys rum!

Men hejs då!

Kväll då

Ikväll har ja varit me famlijen för en gångskull vi har sett livvakterna den var bra.
Imorgon blire att fara och se watercross i Pite be there! Ja kommer vara me Sara så om nån mer ska dit är de bara att smsa 073-0554566.
godnatt då!<3


                       

Hemma!

I veckan har jag varit i Jävre med JennyStenvall på hons mormor och morfars stuga de var nice, fasst de inte var så bra väder men.
Vi har typ cyklat runt i jävre de är inte så mkt liv där men vi träffa i alla fall David skoog en kulig kille. nästan varje kväll har vi haft fotbollsträning så då var vi på dom. Ja fick också träna me Jenny och dom, de var kul!
När vi var i Jävre så börja vi att tänka på hur mkt vi har varit me varandra under sommarlovet. De är typ varenda dag. Fasst jag var ju borta en vecka i nyköping och nu ska hon bort en vecka till Danmark ;( Men annars har vi typ vari me varann varje dag! :D

Nu blire nog att chilla framför tv och datorn!
Hejrå<3



Älvsbyn

Idag har Jag Jenny Mailin varit i Älvsbyn. Vi for dit typ halv 8 på morgonen och for hem halv 10 på kvällen så då har vi hunnit träffa/varit me Jonte, marre, bobby, alle, danne, jim, eklund, nicke, lydia, boman, oskar, robin, och Jenny och Malin såklart! :D
De var då riktigt kuligt där, vi gjorde typ en massa saker. Kommer säkert få träningsvärk imorgon i magen!

När vi kom hem så märkte vi att studsmattan hade blåst in i skogen :O
så då vare bara att försöka få fram den.


Igår var jag och Jenny på lillstand på kvällen och träffa lite folk å innan vi for dit så pröva jag jennys låssas navel piercing hur snyggt som helst ja fattar inte varför ja inte får ta hål där, ja får damp! ;)

ElinaBäckman

Tack för att du gjorde en header till mig! stavningen kanske inte är rätt men.
Tack <3
Läs hennes blogg också! www.duvetelinabackman.blogg.se

Hejdå

bilder då

Från poolen!

Jag

Jenny!<3




Håret

Lalalal :D

Igår
igår vakna jag tidigt för jag och Jenny skulle följa Kajsa på hons gymnastik, Vi skulle vara me på träningen.
De var kul men man är väl inte så duktig som man tror man är;)
Men som tur var så tränade vi me dom som var ca 3-5 år. hahaha!
När vi kom hem for vi till poolen i Sikfors.
Sen for vi hem till mig igen, och mitt på natten kom vi på att vi skulle blonda mitt hår, så då tog Jenny på sig rollen att färga mitt hår, hon har aldrig färgat håret på någon förr men man lever ju bara en gång.
De blev då snyggt tycker jag.
Bilder på håret och från poolen kommer sen.

Nu
Nu är jag hos farmor och firar hon för hon fyller 60år. Grattis till hon!<3

Men nu ska jag gå och vara social me alla och snart blir de nog tårta.
Hejdå Pözz<3

PHB och KOLKEN

Pite havsbad

Igår var Jag Jenny Sara och Malin på Pite havsbad. Det var grymt kul! Vi for dit så vi var där cirka 11. Där steekte vi och bada. På eftermiddan kom det en trubadur som spelade Sara och Malin blev aldeles kära i han. Medans Sara och Malin kollade på trubaduren så gick jag och Jenny och spelade vollyboll med några. Efter de for vi hem.
 Jenny Vollyboll proffs!

Okej, ja suger på vollyboll!
Kloken

Igårkväll for vi till Kolken.  Det är en ö som ligger ute på älven. De var Jag Jenny Malin Petter Sager Joel och Gustav som var där. Där grilla vi och killarna bada. Kring 2 kom Ante Lesta Emelie och Sofi dit så vi fick ro över älven och hämta dom, men dom var inte så länge. När dom hade farit hem for också Malin. Jag och Jenny for hem kring halv 4. Men killarna sov där. Så imorse när vi vakna for vi dit och väckte dom, dom låg i tältet som nå uteliggare utan täcke och allt.


Jenny Jag & Malin

Hejdå<3

Pite havsbad!

Imorgon blire Pite havsbad me Jenny och Mailin och kanske Sara.
Godnatt!

Nyköping

Nu har vi kommit hem efter en jättebra semester i Nyköping. Våran familj och mormor och morfar var där. Vi bodde på ett vandrarhem brevid nynäs slott de var jättefint.
Försda dagen vi var där så badade vi och solade för vi hade väl ca 27grader. Andra dagen var vi på stan.
Torsda och freda var vi på kolmården de var jättekul alla djur är så himla söta<3 Under semestern fick vi också träffa på olika underbara folk som mormor och morfar känner. 2 Kvällar var vi hos Kurt och Karin dom är hur sköna som helst saknar dom redan!
Men nu ska ni få nå bilder Hejdå<3

Struts hackade på bilen :)
 

Lama mamma och en liten bäbis


Gulligt mjukisdhur

Här bodde vi

Vi var också och såg på olika gamla och nya bilar


Mamma Robert Kajsa Klara Sebbe Jag Pappa



Delfinshow!

Tigrar

Slottet från sidan


De var några bilder av alla 600... haha

:D

amina malin och jenny är bäst!!!!!!! :DDDDDDDDDDDd


Fredah!

Idag var de första dagen på summer games! JA fick hoppa in i 97laget och vara målis för dom, de gick väl bra för vi vann med 5-0 men ja fick inte så många bollar på mig heller. Efter de mötte vi mellanbyggden tror ja och vann me 5-0. Sen mötte vi sävar och vann me 4-0 så allt gick ju bra! fick även göra ett mål mot mellanbyggden!
På kvällen såg vi paraden och ISK/BSK pojkar 96 möta MEXICO och då förlora dom me 2-1 men dom spela änså bra!


NÅTT LAG ;)


BRASILIEN


MUNKSUND

Piteå Summer Games<3

RADIOLAGET förlora mot PSG med 6-4 kanske de var är inte riktigt säker...

Men nu är de bara tagg till PITEÅ SUMMER GAMES! <3


Radiolaget!

Ikväll ska jag fara och se radiolage spela på LF de ska bli kul. Idag for Jenny hem från mig :( hon har varit här sen i måndags kväll de har varit skitkul. Vi kanske inte har gjort så mycket speciellt men de var ändå kul. Hon ska också på matchen ikv så då blire att vara me hon igen! (Y)
Igår hade vi match mot Trångfors de blev 2-2.


Förra matchen mot Trångfors



LF då ;)


RSS 2.0