21.41

Det är klockan nu när ja börjar skriva. dagen här hema har varit dryg.. Har typ int haft nå att göra.. Inte kul.
OCh va ska man då skriva, de vet ja inte så ja säger go´natt!

Ja vi får se när ja skriver imorgon om ja ens hinner pöss<3


Ja gjorde headern lite juligare!
hejs<3

tisda :)

tjotjo!

De känns konstigt att vara hemma utan att behöva plugga ;o Men ja har tp inge att plugga, GRYMT SKÖNT :)
Idag på skolan var vi ¨på en konsert i kniven, haha ja å några till ställde oss på bordet längst bak.. Ja he var som de var me de, dom flesta kolla bak, men de ar bara en rolig grej :) HAHA

Nu sitter ja här och tänker på vad som ska hända imorgon.
De blir typ så här. :)
Vakna
Skolan till 12
Vänta på bussen till halv 2
Fara in till Stan
Köpa julklappar
Äta på nån god mat, me BÄST FOLKET <3
Sen fara till skolan igen, eller de orkar ja inte så hoppas ja kan vara me petter medans. För mamma är på nå möte till 21
Så efter de blir det no att fara hem :)


Random bild <3

Men nu ska ja gå och göra julkort, hejdå :)


DYKNING

Ja har alltid velat dyka..
Tänkte lägga in nå bilder som min farbror har tagit när dom har varit å dyky :)
Ful sak..
Alla ser olika ut..
HHAHAHA
hund?
SÖÖÖT <3
BARA FÖR ATT DOM ÄR SÅ SÖÖTA, nästan alla i alla fall :)

Nä nu ska ja sova pözz<3

Good day!

Idag har de tp vari en as bra dag faktiskt!
Började med att ja orkade vakna på morgonen, sen vare kör och sen elevråd. Sen flöt typ bara skolan på..
Sen for ja till farmor, o åt sen for ja å träna och de gick (Y) Och nu är ja hos farmor igen och sitter här. Väldigt nice!
Undrar vad man ska göra nu, säkert blir de att se tv och äta en APELSIN! :D
Eh va ska ja mer säga, imorgon blire sovmorgon börjar halv 10. Sen äre nån musik grej, äh skriver imorgon.
TRÅKIGT INLÄGG...
Men hejdå <3


HAAH ingen apelsin men :)

Då har man vågat

JA vågade färga håre gode modigt av mig, ja blev faktiskt gode nöjd också :) hoppas bara allt annat folk tycker de. Eh bild får ni imorgon eller nå. Måste gå och packa för i morgon blire att far till farmor efter skolan å sova där :) De blir skönt för då kan ja ta vara på sovmorgonen! :D De blir nice.

Hejs!! <3

Första Advent <3

Godmorgon! nu äre första advent och morgonen har varit helt AZM! <3 Började med att kajsa väckte mig, sen gick vi ner till frukosten å åt. Eller de var väl kanske it frukost de var lussebullar och glögg :) å massa annat juligt. Ja och Kajsa fick också julklappar, eller två av mamma och pappa åsså fick ja en julklapp av Kajsa och hon en av mig :) Vi fick scrapbookiing saker så vi kan göra fina julkort längtar! <3 :) De är så jul att göra!
Men hörni nu ska ja plocka undan nalta saker och sen ut me Ludde. :)

Trevlig Första Advent eller va man ska säga!
PÖZZ <3



<3<33<3<3<3<3<33<3<33<3<3<3<33<3<3<33<3<<33<3<3<3

natti

Har precis kommit hem från Carro, där vare riktigt nice!  Hos carro spg vi en filmm den var gode bra typ skräck :) De var ju som en tjejkväll först me Carro Carro Malin Cindy Amina och Jag, och Pippi var där under dagen. Sen senare efter filmen kom Petter dit <3 Hos Carro flumma  vi väl bara på som vanligt, nu blire sängen och imorgon äre första advent! :D

PÖZZ :*


Stan :)


Carro :)

Hejs <3

Tack Carro L för att du fixa min blogg :)

Hos Carro

Har precis kommit hem från stan, och nu sitter vi hos Carro. Försökte fixa de på min blogg men he gick it :s
De ja har köpt idag de är HÅRFÄRG! ÄNtligen, men de är läskigt.. Eh ikväll ska vi no se en film, som vi har hyrt. Ja de var de ja skriver nu hejdå :)

ANTECKNA! Malin har ont i läppen :*



HAHA <3 :)

Hejs!

scary

Ja kan inte sluta tänka på inatt, fy va läskigt de var... De var så här.. Hos Sara såg vi en läski film där ett hus typ var hemsökt eller de var döda människor i hela huse om man säger så. Och när ja skulle hem då hann ja inte se hela filmen så ja vet ju inte omm den sluta bra eller dåligt. de vaqr irri. Men sen då bär ja kom hem så var ja ju rädd för typ allting så ja skynda mig fort i säng. Och när ja la mig stasrta ja radion på volym 1 för man hör ju ändå ganska bra på natten. Och när ja la mig och ja nästan hade somnat så höjdes radion! Och hur rädd blev inte ja då, och typ nån da innan hade ja drömt om att de spöka, så ja typ tänkte sänk! och då höjdes de ännu mer.. Inte kul så ja ställde mig upp och kola va volymen var på då då var den på volym 4 så ja stängde radion och sprang till mammas säng och la mig där.. :'( ååå va rädd ja var!! :S



Nä nu blire FIX sen STAN och SEN ÖJEBYN! :D

hemma

Nu sitter ja hemma skvätt rädd från en film vi såg hos Sara :( inte bra kanske går och sover me mamma :')
Tänkte slänga in nå fina bilder på vi 4. Jag och Jenny voffla ju håre å he var ju som nice :)









La in gode många, de kanske blir för många bilder men ibland är de kul me MÅNGA! :D
 
Imrgon blire no att fara till stan å sen vara i öjebyn, ha´ne! :) <3

Fredags mys!

tjoo, har nyss gjort en pizza så nu är den i ugen! Nice :D Efter de blir det att fara till sara och vara me jenny å malin, å sara så klart :)¨
Idag på skolan gjorde vi int så mkt, i bussen på väg hem så vare io alla fall gode kul som igår, hahah! eller i går var de roligare men skit samma :)


Dom har ju julpyntat i skolan frymt mysigt :)

M
en nu ska ja gå ut me hundarnaoch sen fara till Sara tror ja:) hejdå <3

inte tid

Måste plugga har no prov imrgon -.- hejdå <3

OMG vad jag är smidig...

... eller så inte! Idag när mamma for och hämta kajsa då skulle ja starta och koka nå potatisar, så då sköljde ja dom sen starta ja plattan trodde ja. Så när ja hörde mamma så kom ja på att ja kanske ska gå coh kolla potatisarna. Då vare nå som koka men inte potatisarna ;o Ja hade startat fel platta så då koka de som skulle in i ugnen. och när ja lyfte de från plattan då bara sprack formen ;o Vet inte hur men så vare me de :D

Sen så stoppade ja de i en annan form klart! :D



Juste :)

Idag på HK:N gjorde vi Veggolasange, de var väl sådär.. Inte de godaste vi hade gjort men. Ja skulle i alla fall lägga in en bild på Moa och Fridas Mat :)

VÄLDIGT FINT! :D <3


Julpyntat nalta

He blev julpynt idag men he var syrran som fråga mig. Så vi börja direkt efter ja hade gjort matte läxan.. He gick bra men de är ju inte riktigt klart än, de sista fixar vi väl lite närmare jul (Y) Tänkte i alla fall lägga in nå bilder :)




Så irri att de aldrig ska funka me lamporna, de är alltid nån trasig :S

Nån som vill göra nå?

Idag har ja tp inge att göra, kanske ska fråga om syrran vill julpynta lite eller nå :) Vill ju som göra de i mitt rum!
Mysigt :* Sen får vi se vad som händer. Idag på skolan har vi inte gjort så mkt, slutade 2så de var chill. Juste börja ju dagen med att försova mig till 10 i 7 också så hade bara 40 min på mig.. Men de gick faktiskt bra! :) Ja, han! 
Nä nu ska ja gå och hita på nå skriver kanske ikväll igen! :)
PÖZZ :*


LYSSNA PÅ LÅTEN!
 

Rubrik?

Nu sitter ja och ser Halv 8 hos mig som ja missa idag när ja var på träing. Ja var ju som tvungen att se de när de var i PITE! :) Haha gud va dom pratar PIT MÅLE! :D Så fult ändå..

Men Hejdå//



slut på de roliga..

Ja som ni läser på rubriken så är det ju slut på det roliga helgen alltså.. Inte bra. Imoron blire skola och sen efter de träning :) De blir no nice, men nu ska ja gå upp och vänta tills att BECK börjar om <3

Natti pözz :)


OMG Finger frys!

kom precis in, har varit ute och tagit lite kort! Önskar mig värkligen ett teliaobjektiv i julklapp, man kommer ju int alls så nära som man vill ;o Irriterande! Nu kokar typ mina händer för ute var de då riktigt iskallt :s läntar som till sommmaren nu igen :)
Men nu är de snart 1:a Advent å de längtar ja till <3



Inte så snygga men... Hitta inge att ta på..

Nu blire att skriva ut saker till imrgon hejdå:)

Morning <3

Har precis ätit frukost här hos Renny. De var himla gött! Innan vi åt så har vi sett "En Riktig Jul" alltså julkalendern som var 2007, den var grymt bra! Ska kanske fortsätta se den sen. OMG vet it!
Renny bara säger OMG hela tiden, HAHA. Undrar om hon gör de nu också när hon sitt opa toa konske måste gå och kolla!

Så ha´ne hejdå<3

Med RENNY

just nu sitter ja här hos RennY! för ett tag sen kom vi hem från öjebyn, där har vi varit och sett handboll.. Och efter de gick vi till frida och spelade tv spel och åt godis! :D De var nice, nu sitter vi opa facee och pratar me Petter! :) Så nu ska ja sluta skriva hejdå pözzz<33


en suddig bild på RENNY !! <3


00.19

Kom nyss hem från mormor å morfar. Där åt vi mat coh såg IDOL tsm. De var mysigt sen när vi åkte hem så satt ja å lyssna på musik å höll tp på att börja gråta. då vet ni hejdå natti! <3


Den här bilden berättar ändå mycket<3

INNEBANDY

Idag var vi ju då i Älvsbyn och spela innebandy turnering. Det var grymt kul! fasst man inte är så bra så är det ändå kul! Första matchen förlora vi det gick väl inte sådär jättebra precis.. Men den ändra vann vi och efter den spelade vi om 3-4plats. Och den vann vi, Ändå STOLT :D Ja gjorde då 1mål hahah. Men de var tack vara Markus :)
Men nu är ja hemma och de är inte lika kul, snart ska vi till mormor för hon fyller år. Kuligt kanske man ska måsta gå upp och göra ett kort.


Hejdå :)

Tjotjo :D

tjao! idag fick ja då veta att ja blev uttagen till innebandyn, så då blire att tagga till freda! :D

Nu ska ja snart fara till Älvsbyn å se syrran träna har ändå inge annat för mig. De kanske blir att köpa hår färg man vet aldrig. Om ja nu vågar...

Men ska dra hejdå :) <3


inget att göra..





Just nu sitter ja här framför datorn och har inget att göra läste nyss igenom några av mina blogginlägg. de här kanske inte är den roligaste bloggen som finns men, ja tycker ändå det är skönt att skriva av mig ibland.. .)

Ja tänkte berätta att på Fredag är de innebandy turnering i Älvsbyn! De blir nice, eller ja hoppas jag blir utvald. Men de var ändå int så många som var me på träningen i måndags. Så de blir nog bra, imorgon är de i alla fall träning igen får se om ja far på den det är ju inte på skoltid men nånting måste man ju sattsa :)
En sak som är riktigt säkert, om ja då får vara me på freda det är att de kommer bli himla PINSAMT, för alla älvsby bor man känner ser ju på (A)

Förra åre vi var där så vann ju SOLANDERSKOLAN men de känns som lite svårare i år, men de är ju huvudsaken att vi har kul! :D
Missar ju en hel skoldag så de kan ju inte vara så dåligt! :)




Hejdå<3

Tisda..

Blogga inge igår men ja orka hels klart inte, de var så mkt annat att tänka på. Men de var skönt att man hade träning på kvällen för då kunde man äntligen tänka på något annat :) <3

Idag
har de då vari skola som vanligt, slutade 2idag så de var nice! fick veta idag att vi inte alls har prov på NO:n på freda :) Så då behöver ja ju int plugga på de! :) Tänkte slänga in nå bilder sen idag :)<3


Musiken! :D


Det stora ögonblicket, visst Hadir? :) <3
HAaha

Men nu ska ja gö nå annat hejdå :)

I lördags

Tänkte bara säga att vi 4 var och sov hos Sara i lördas, de var kuligt! :)
Tänkte slänga in nån bild :)

ehhh........ Ja ändra mig dom var väldigt fula, så ni får inga (Y)

Känns som att de behövs bloggas!

Hej, just nu sitter ja och ska äta lite frukost eller de går typ inte ja äter bara en tomat och en banan..

Men ja tänkte ju blogga om i fredags! för då var ja ju på IDOL de var mega bra, Ja vet inte riktingt va ja ska skriva men ja tänkte att ni kanske vill veta vad som händer under reklamerna och så. Under reklamerna som ni hemma tycker ät så irri så har man kul där, för dåvar de alla artister som redan hade lämnat idol som fick uppträda med varsin låt. :) Och typ när de är 30 sekunder till reklaen är slut måste man sträcka på sig och börja klappa händerna. Sen är de 5, 4, 3, 2, 1, TAGNING! De var som mycket verkligar och se live och mer stämmning :)

Först kom juryn in me LULEÅHOCKEY tröjor me de fick ni inte se i tv..


De syndes int på tv att de var så här öppet :)


JAY som inte var något annat än bäst! :D

Nu har ni fått lite bilder okcså hejdå :)

den som väntar på nått gått väntar aldrig för länge...

Blir att blogga en orkar inte me de nu!

HAHHA

Okeej, ja ska aldrig mer ha frågestund.. De var inte så många frågor men ska svara på dom som finns..



Vad tycker du om mig igentligen?;o MOTIVERA DITT SVAR HAHAHA ;)// Matte
JA tycker du är helt underbar som kompis! Du är Bäst! :) <3


Kom du med i läns eller?:)
Hoppas du har det bra!:)<3// Rebbo
Nä de gjord ja inte.. Ja har det bara bra.
Kom du me? :)

varför... ;P skoja jag vet redan xD// Petter
De tar vi vi två...

Några frågor.. HAha :)


Frågestund





                Tänkte pröva på en frågestund! :)
                Det är bara att fråga på om allt
                Jag svarar på allt efter nån gång, tror de blir på Lörda eller nå :)
                Så fråga på!<3

Jackass

Kom nyss hem från Bion, som ja var å såg me BÄst folket! Vi for till Stan direkt efter skolan å kolla på kläder.
Sen när vi skulle se bio så var Daniel å Viktor från klassen också där, åsså for daniels biljett bort... Tyckte så synd om han, han var tvungen att köpa en ny fasst han hade kvittot, så dumt! Stackarn :'( <3

Nä men nu ska ja äta kvällsfika höres! <3

<3


HK

Är på Hk nu, Moas biffstroganoff :)

hejdå, sen blire stan å bio me folket! :D 3D


header

ska göra en header nu :)

Svenska Hollywood Fruar

just nu sitter ja och ser Svenska holly wood fruar på tv, de är som bra! Dom är gode så knösiga.
Har just duschat efter att ja har varit på Fotbolls träning, de var kuligt <3
Snart blire väl att gå å lägga sig, å imorgon vet ja inte vad som händer men de får ja väl se då.
Hejdå<3


ikväll!

ikväll börjar fotbollen om! :D

LOVET som inte har varit nå annat än bra! :D

Bilder :)
Johan fyllde år

HAHA konfa grej!

Ja och jenny gick upp för tp ett stup :)
Nötte gamla filmer!
Anton å Danne
Tjejkväll hos Amina
Pelle mjölk!

De var bara nå bilder, märkte att ja int har tagit så mkt kort under lovet men sprolla :)

sista dagen...

Ja som rubriken säger, de är sista dagen på lovet inte kul :( Lovet har i alla fall varit bra! :) Har hunnit göra gode så mkt faktiskt :) Idag så ska ja inte göra nå spec, kanske baka om ja is :) Sen blir de väl bara att njuta av sista dagen men de brukar inte gå så bra..

Igår var de ju lite folk som åt här, de var kul å maten var också GOD! till förrät var de nå macker me nån röra på. Sen var de rådjurskött och ris till varmrätt, och till efterrätt var de hemma gjord Daimglass :)

Förrätt :)
Tog int bild på nå annat men :)

hejdå :)

Oho Noo

åå nej! nu äre lörda, sista dagen man kan vara vaken länge.. För sen börjar skolan om, inte kul...
I natt har ju jenny sovit här, de var kul! Nu på morgonen har vi sett pelle svanslös!
Ikväll kommer några folk hit på midda de blir kul, men de är typ mest kompisar som syrran är me. Men skit samma :)

De har också snöa en massa, inte kul! men ändå lite grann. Längtar as mkt till man får ta fram skoterN!! :D

Jenny fattar!

men ska gå hejdå! :)

Idol!

Har nyss sett idol och nu kom ja på att de bara är en vecka till dom ska vara i Luleå! och dit ska ja ju! :) Det blir kul! Har också vunnit 2korong matcher :)
Men nu ska jag och jenny nöta rosa hejdå <3


helloooo

Idag har ja varit i älvsbyn me mamma och kajsa, kajsa hade träning och jag och mamma var ute och gick!
Nu ska j äta och sen kommer jenny :)


Hejdå<3

yesterday <3

Igår var ja hos Amina på tjejgrejs :)
Vi var typ 7tjejer från klassen där. Där såg vi film åt mat och pratade. De var kul. Ja träffade också petter, de var kul :)
HAHA de roligaste som hände, de var nog när amina damsuga i sitt hår! de blev typ världens topering :) hahahaha!


Amina med sitt fina hår! :D


kalltkalltkallt

kalltkallltkallt.. De är va de är ute!

Äh nu blir de att börja fixa sig snart och ta bussen in till stan, sen bege sig till Amina för en tjejkväll :D
Riktigt nice!
ha´ne
                                                              

Nu bloggar ja istället.

Okeej, igår när ja var hos Sara skrev ja ju int så bra så nu kommer ett nytt blogg inlägg. Igår var ja hos Malin med Sara Jenny Matte och Jocke. Vi var hos Malin sen for vi och kollade på filminspelningen som dom håller på me i byn. De var gode coolt ändå :) EH, sen efter de hjälpte vi till på folkan och plockade undan alla bord och stolar dom hade användt under dagen, så som belöning fick vi fika :)
Sen for ja till sara och var där ett tag :)


graffitti som dom har målat på affären- som hör till filmen :)

Hejdå <3

Onsda kväll

Hos Sara! Nu sitter ja hos sara vi är gode lejda vi har varsin dator brevi oss och vi skriver till varann :)
Men ni ja bloggar när ja kommer hem istället, för ja har ingen bild eller nå på den här datorn. Hejdå<3


singing :)



själva inspelningen på mig var int så fin kanske inte sången heller, men här är den i alla fall :)

"Home alone"

Nu är ja hemma själv ;) har typ varit me jenny några dagar nu! helt BÄST :)
Igår kväll hade vi typ spa och i morse sminka vi tp varann. Ja blev väl väldigt oseriöst sminkad om man säg så ;) Syrran har också sovit där i natt :)


Spa grejen ;)

Sminkningen :)

HAHA :)

Snart blir de nog midda å sen har ja ingen aning om vad om händer :) Hejdå<3
PÖSS

sugen

ja blev typ sugen att bloggga fasst ja tp gjorde det för nån timma sen och gästbloggarN var här nyss. Men sprolla :)
Just nu sitter ja i alla fall hos jenny, hon och syrran är och borstar tänderna ska väl kanske göra det snart. Sen blir det nog att stoppa på en film om vi hitt nån. Är faktiskt gode pigg :)
Jo vet ni ja ÄLSKAR det här tangentbordet! :)


Hejdå :)

gäääääästbloggarnN

tjaaaaaaatjaaah!♥ miss u babes

nämen hallåj, jag gästbloggarn har ju börja bloggat lite på min egen lilla blogg. så checka in den www.jennystenvall.blogg.se så får ni en puss;* också!

tjingtjing, i love u guys


slänger in en bild på mig också (aa) thihihi


Dålig uppdaterning..

i söndas så sov ja hos jenny sen sov hon här till idag och ja ska kanske sova hos hon i natt får se hur de blir med de. Vi har typ sett gamla VHS filmer som Pelle svanslös och Teskedsgumman. Teskedsgumman var typ gärne ovärklig. Ida har vi spelat in en film, eller vi har gjort en converse av Fredagsmys reklamen :) De var kul!

Nu är ja typ trött men ändå inte lika trött som igår -.-

Hejdå<3


filmer <3


Juste det här är björne. har inte hunnit blogga om han. Han är en gullig björn som vi lekte med när vi var hos johan. Den sötingen har gjort så att vi måste göra en massa saker i bussen på månda -.- inte bra men kulig lek :)
HAHAH

Hejdå


RSS 2.0